Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Фитнес шорти

Тренировъчни шорти: максимален комфорт за тренировка от Sportano.bg

Изборът на подходящи шорти за тренировка е в основата на ефективната тренировка. За да осигурите комфорт при движение, си струва да изберете спортни шорти, изработени от качествени материали. За това се грижат признати производители от света на спорта, чиито продукти ще намерите на атрактивни цени в Sportano.bg.  

Къси панталони за фитнес тренировки и фитнес зала: кои да изберем?

Късите панталони за фитнеса трябва да са удобни, да не ограничават движенията и да дишат. Ето защо е необходимо да се вземат под внимание тяхната тъкан, кройка и използваните технологии, които допълнително увеличават издръжливостта на продукта и му придават уникални свойства. 

Материали

Памучните тренировъчни шорти са универсални и подходящи за упражнения с ниско натоварване, като пилатес или йога. Синтетичните къси панталони, изработени от полиестер с еластан и ликра, издържат теста на интензивните упражнения във фитнеса и фитнес залата. Синтетичните влакна осигуряват терморегулация и са достатъчно гъвкави, за да се адаптират към всяко движение.  

Можете също така да изберете спортни шорти, изработени от компресиращи материали, които абсорбират ударите и по този начин предпазват мускулите ви от нараняване. Късите панталони за компресия ще бъдат идеални особено по време на интензивни силови тренировки. 

Технологии

Climalite, удобна и издръжлива синтетична материя, разработена от adidas, се грижи за отвеждането на влагата и ще запази кожата ви суха дори по време на интензивни тренировки. Технологията Dri-Fit има подобни свойства, като осигурява приятно усещане за прохлада по време на тренировка.  

Съкращения

Прилепналите шорти за тренировка прилягат плътно към фигурата и благодарение на плоските шевове не ограничават движенията на трениращия. Обикновено те са оборудвани с широк колан против натиск, който предотвратява свличането на панталона

Широки, свободни долнища на анцузи, които могат да се носят върху дълги гамаши, и шорти "2 в 1" с два слоя: един стегнат и един свободен

Марки

Ако се чудите кои шорти за тренировка да изберете, най-добрият избор ще бъдат добре познати спортни марки като Joy in me, Nike, adidas, Pit Bull West Coast, MANTO. Продуктите на тези производители се използват от професионални спортисти в цял свят. 

Видове упражнения

Тези двупластови спортни шорти, които осигуряват адекватна вентилация, са чудесни за интензивни кардио тренировки, включително орбитални и стационарни велосипеди. 

Свободните къси панталони с дължина до коляното и панталоните "2 в 1", изработени от синтетични влакна, са идеални за спортисти и хора с едро тяло. Те не ограничават движението и осигуряват правилна терморегулация.  

Клекването изисква плътно прилепнали тренировъчни шорти, които прилягат плътно и не ограничават движенията благодарение на плоските си шевове. Освен това тези къси панталони подчертават мускулите ви, така че да можете да контролирате работата им по време на тренировка. 

Спортните шорти, изработени от материали за компресия, ще бъдат чудесно решение за хората, които тренират кросфит. Те определено ще увеличат комфорта по време на тренировка, ще премахнат страничните ефекти, свързани с мускулната микротравма, и ще подобрят притока на кръв. 

Дамски и мъжки шорти за тренировка 

Тренировъчни шорти за жени

Свободните тренировъчни шорти позволяват свобода на движенията и не обгръщат тялото, докато прилепналите шорти го обгръщат, като втора кожа и подчертават извивките ви. Моделите с висока талия обикновено имат широк колан, за да се предотврати приплъзване.  

Спортните шорти се предлагат с различна дължина: най-често до средата на бедрото или до коляното, така че всяка жена може да избере подходящия модел.  

Цветове на шорти за тренировка за жени

Качеството на изработката и материалите, използвани в производството, са от първостепенно значение. Световните марки обаче предлагат и широка гама от приглушени, пастелни и ярки цветове и разнообразни щампи. Освен това производителите използват матови и гланцови покрития, така че всяка спортистка може да избере модел къси панталони, който отговаря на визуалните ѝ изисквания и има приятна структура.

Мъжки шорти за тренировка

Мъжките спортни шорти могат да бъдат тесни или свободни. Плътно прилепналите шорти подобряват всяко движение, така че всеки мъж може да наблюдава работата на мускулите си, докато по-свободните шорти осигуряват комфорт и дишане.  

Освен това късите панталони със свободна кройка обикновено са оборудвани с практични джобове за дребни предмети и подсилен колан за стабилност. Мъжките тренировъчни шорти обикновено са с дължина до коляното и имат по-ниска талия от дамските модели. Свободните къси панталони дават повече свобода на движенията, така че са подходящи дори за мускулести мъже. 

Цветове на мъжки тренировъчни шорти

Мъжките шорти за тренировка обикновено са в приглушени и неутрални цветове. Това ги прави съвместими с повечето спортни екипи и лесни за поддържане в чисто състояние, тъй като не подчертават замърсяванията. Популярен мотив за мъжки спортни шорти е морон. 

Подробна информация Описание