Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Аксесоари за палатки

Аксесоари за палатки - основно оборудване по време на почивка на открито

Всеки, който някога е бил на почивка на палатка, знае колко важни са правилните аксесоари. Особено важни са тези, които осигуряват комфортен сън и безопасност при трудни туристически условия. В Sportano.bg предлагаме богат избор от аксесоари за палатки от най-добрите марки като Coleman, Easy Camp, JRC, Outwell, Thule, Sea to Summit или Tatonka.

Колчета и колчета за палатка - основата за безопасен отдих на открито

Сигурността и стабилността на палатката зависи до голяма степен от качеството и вида на колчетата и карфиците, с които ще я закрепим. В зависимост от вида на терена, върху който ще опънем палатката, си струва да подберем подходящите инструменти. Струва си да се обърне внимание на здравината и издръжливостта на избраните колчета и карфици.

Видове колчета и карфици

На пазара се предлагат различни видове херинги и игли, които се различават по сила и приложение. Един от най-популярните видове са стоманените колчета, които се характеризират с висока якост и устойчивост на корозия. На свой ред алуминиевите щифтове са по-леки и по-издръжливи от класическите стоманени щифтове.

Също така си струва да се обърне внимание на вида на дюбелите. Монтираните върху мека почва колчета трябва да са V-образни, което осигурява по-добра стабилност и задържане в земята. Въпреки това, за твърди повърхности си струва да изберете колчета с куки, които са в състояние сигурно да държат палатката в трудни условия.

Колчета и колчета за палатка - кое да изберете?

Когато избирате колчета и колчета за палатка, струва си да обърнете внимание на няколко ключови фактора. На първо място, трябва да вземете предвид вида на терена, върху който ще опънете палатката. Меката земя, като пръст или пясък, изисква различни инструменти от твърдата повърхност, като асфалт.

Размерът и видът на палатката също са важни. Колкото по-голяма е палатката, толкова по-издръжливи колчета и колчета са необходими за нейното фиксиране. Освен това си струва да изберете херинги и щифтове, изработени от добри материали, които са устойчиви на корозия и механични повреди.

Удобно спално бельо за пътуване - как да изберем правилното

Спалното бельо за къмпинг е колекция от текстил като чаршафи, калъфки за възглавници и одеяла, които са специално предназначени за използване по време на къмпинг и други дейности на открито. Проектирано за комфорт, топлоизолация и лесно почистване, туристическото спално бельо е съществен елемент от екипировката на всеки пътник.

Покривало за палатка - начин за комфортна почивка

Покривалото за палатка е чудесен начин за комфортна почивка. Благодарение на него можем да създадем допълнителен защитен слой срещу студ и влага, както и да създадем топъл и уютен интериор. Струва си да се обърне внимание на материала, от който е направено покривалото и неговия размер.

Одеяло за палатка - какви материали да изберете, за да не ви е студено през нощта

Одеялото за палатка е едно от най-важните неща, които трябва да вземем със себе си по време на туристическо пътуване. Струва си да се обърне внимание на материала, от който е направено одеялото, за да се осигури достатъчен комфорт и безопасност при трудни туристически условия.

Брезент за къмпинг - основна защита срещу влага и студ

Къмпинг чаршафът е необходимо нещо по време на туристическо пътуване. Благодарение на него можем да създадем допълнителен защитен слой срещу влага и студ, който ще осигури комфорт и безопасност по време на сън. Къмпинг чаршафите се предлагат в различни размери и цветове, благодарение на които лесно можете да изберете точния продукт за вашите нужди.

Предверие на Motorhome - място за съхранение на туристическа екипировка

Вестибюлът за кемпер е идеалното решение за хора, които обичат да релаксират на къмпинга. Благодарение на него можете да създадете допълнително място за съхранение на туристическа екипировка или градински мебели. Струва си да изберете вестибюл със солидна конструкция, изработена от издръжливи материали, за да осигурите максимална безопасност и комфорт.

Flysheet - допълнителна защита срещу дъжд и вятър

Флайсът е друг съществен елемент от туристическото оборудване. Благодарение на него можете да защитите палатката от дъжд и вятър, което ще осигури комфорт и безопасност по време на сън. Струва си да се обърне внимание на издръжливостта и водоустойчивостта на листовката, за да се избегнат неприятни изненади при трудни условия.

Комарник - ефективна защита срещу насекоми при спане на палатка

Комарникът е основен елемент от туристическото оборудване за хора, които обичат да почиват сред природата. Благодарение на него можете ефективно да се предпазите от насекоми, като комари или мухи, което ще ви осигури спокоен и безопасен сън. Струва си да изберете мрежа против комари, изработена от издръжливи материали, за да избегнете повреда и да осигурите максимална ефективност.

Подробна информация Описание