Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Tatonka

Tatonka

Tatonka е германска компания, основана през 1993 г. Марката е световен лидер в производството на оборудване и аксесоари за дейности на открито, като раници, туристически палатки, аксесоари за багаж, къмпинг оборудване, портфейли и чанти. Високите производствени стандарти са от основно значение за марката. От самото създаване на компанията нейните основатели се фокусират върху непрекъснатото усъвършенстване на съществуващите технологии и разработването на нови, за да повишат качеството на всеки продукт. 

Tatonka използва само висококачествени материали в своите продукти, които идват от надеждни и проверени източници. В резултат на това можете да сте сигурни, че продуктите на марката са изработени от качествени тъкани и че производството им отговаря на етичните изисквания. Целта на марката е да произвежда аксесоари, които са възможно най-издръжливи, функционални и лесни за поддръжка, и които ще служат дълги години.  

С течение на годините Tatonka се превърна в един от най-разпознаваемите производители в туристическата индустрия, чиито продукти се използват в цял свят както от начинаещи, така и от напреднали спортисти. Освен това компанията е добре позната в много страни и разполага с производствени мощности в Германия и Виетнам, където специализиран и обучен екип работи в съответствие с етичните стандарти. 

Подробна информация Описание