Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чантички за колоездене

Велосипедни бъбреци - надеждни модели в спортен магазин Sportano 

Ентусиастите на колоезденето със сигурност знаят, че подходящите аксесоари за комфортно каране на едноколесен велосипед са от съществено значение. Бъбрекът за велосипед е удобен, когато искате да пренасяте дребно оборудване и вещи от първа необходимост. Освен това винаги имате под ръка това, от което се нуждаете, тъй като можете да носите бъбрека по различни начини, адаптирайки модела към вашите нужди. Sportano.bg предлага издръжливи и функционални велосипедни бъбреци от марки като Thule, Acepac, EVOC, FOX и Camelbak. Ние ще ви предложим модел със или без резервоар, както и бъбреци с различен капацитет.  

Велосипеден бъбрек - надеждно решение не само за колоездене 

Велосипедният бъбрек е отличен заместител на раницата, много по-удобен е и не пречи при движение. Освен това бъбрекът може да се носи по различни начини в зависимост от избраната кройка. Бъбрекът за велосипед може да се носи на бедрата или на кръста, но това значително затруднява движението при каране, така че по-доброто решение е моделът да се носи на гърба. Те се отличават с малкия си капацитет, който ви позволява да вземете със себе си необходимите вещи по време на пътуване.  

Велосипедните бъбреци са подходящи не само за колоездене, но са достатъчно универсални модели, за да могат да се използват и при други дейности на открито или за ежедневно носене. Моделите с държач за бутилка или велосипеден бъбрек с резервоар вече са по-специализирани продукти и са предназначени за офроуд колоездене и по-дълги велосипедни маршрути.  

Избор на подходящ велосипеден бъбрек - основна информация 

При избора на бъбрек за колоездене обърнете внимание на материала на изработка, който за предпочитане трябва да е от технически материали като полиестер. Това гарантира висока издръжливост и устойчивост на механични повреди. Непромокаемите материи са допълнителен бонус, тъй като бъбрекът няма да попие вода при каране в неблагоприятни условия. Също така регулирайте вместимостта на продукта, като в нашия магазин Sportano предлагаме бъбреци за колоездене с вместимост от 0,5 до дори 5 литра. Системата за закопчаване и регулиране на обиколката ще улесни напасването на модела към велосипедиста, като същевременно ще повлияе за бързото обличане и сваляне на продукта. Функционалните джобове с отделения ще ви позволят да поставите оптимално предметите на правилните места в бъбрека. 

Популярен модел е велосипедният бъбрек с резервоар, т.е. специален контейнер за вода с възможност за извеждане на тръба, така че да можете да пиете течност, без да спирате или да слизате от велосипеда.  

Кои марки предлагат качествени бъбреци за колоездене? 

Ако търсите професионален модел, бъбрекът за колоездене FOX е идеален за кратки и по-дълги маршрути - с различен капацитет. Изработена е от полиестерна материя 600D рипстоп, която се характеризира с висока издръжливост. От друга страна, бъбрекът за колоездене Camelbak е оборудван с резервоар и светлоотразителни елементи и е изработен от издръжливи мрежести материали. Регулируемата каишка позволява правилното прилягане. В нашия асортимент ще откриете и велосипедните бъбреци EVOC, Thule и Acepac с различна вместимост, както и с резервоар.  

Нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете правилния модел бъбрек за велосипед, а ако избраният модел не отговаря на очакванията ви, можете да го върнете до 30 дни. 

Подробна информация Описание