Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ризи за преходи

Трекинг тениски - удобни и издръжливи модели в магазин Sportano.bg

Трекинг тениските са неразделен елемент от екипировката за любителите на туризъм и дейности на открито. Осигуряват комфорт, защита и функционалност, необходими при продължителна употреба. В Sportano се погрижихме за професионално облекло за спортове на открито, поради което ще намерите трекинг тениски на марки като Columbia, The North Face, CMP и Salewa.

Избор на трекинг тениска: адаптиране към различни климатични условия и видове активност

Изборът на правилната трекинг тениска зависи от планирания вид дейност, метеорологичните условия и индивидуалните предпочитания. Струва си да се обърне внимание на материалите, от които са изработени ризите - дишащите, бързосъхнещи материи осигуряват комфорт, дори и при трудни условия. Когато избирате риза, си струва да вземете предвид и UV защитата и водоустойчивостта, особено ако планирате туризъм в планината или в дъждовни дни.

Издръжливост и устойчивост на абразия: ключът към дългосрочната употреба

Качеството на материалите и начинът на изработка на трекинг тениската имат пряко влияние върху нейната издръжливост. Ризите, изработени от устойчиви на износване тъкани, ще издържат дълго време, независимо от интензивността на употреба. Якостта на опън и поддръжката на ризата също оказват влияние върху нейния живот.

Водоустойчивост и защита срещу неблагоприятни атмосферни условия и UV радиация

Трекинг ризите трябва да са водоустойчиви, за да предпазват от дъжд или влага. UV защитата също е важна, особено в планините, където слънцето е по-силно. Когато избирате трекинг риза, струва си да обърнете внимание на тези параметри, за да избегнете слънчево изгаряне и да предпазите кожата от отрицателните ефекти на радиацията.

Осигуряване на вентилация и топлинен комфорт при трудни условия

Трекинг тениските трябва да имат подходящи топлинни свойства, за да осигурят оптимална телесна температура по време на туризъм. Добре подбраната риза ще ви топли през студените дни и ще пропуска влагата през по-топлите дни. Вентилацията на ризата е от съществено значение, за да се чувствате комфортно и свежи по време на дълги преходи или други дейности на открито.

Гъвкавост и ергономичен дизайн: значението на прилягането за свободата на движение

Една добре прилягаща трекинг риза трябва да е гъвкава и с ергономична кройка, за да осигури свобода на движение и комфорт. Това е особено важно по време на катерене, бягане или интензивен трекинг, когато имаме нужда от пълна свобода на движение. Когато избирате риза, си струва да обърнете внимание на еластичността на материята и начина, по който се адаптира към фигурата.

Антибактериални свойства: хигиена и свежест при продължителна употреба

По време на дълги преходи или други дейности на открито хигиената на облеклото е изключително важна. Трекинг тениските с антибактериални свойства осигуряват свежест и намаляват растежа на бактериите, отговорни за неприятните миризми. Струва си да обърнете внимание на тези свойства, когато купувате трекинг тениска, особено ако планирате интензивни и дългосрочни дейности.

Джобове и тяхната функционалност: съхранение на най-важните неща

Ризите за трекинг често са оборудвани с практични джобове, които ви позволяват да съхранявате основни неща като карта, компас, телефон или леки закуски. Когато избирате риза, си струва да проверите дали има правилния брой джобове и дали те са лесно достъпни и сигурни. Джобове с ципове, велкро или закрепени с други системи могат да улеснят съхранението на артикулите и да гарантират тяхната безопасност по време на дейност.

Подробна информация Описание