Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Дъждобрани

Дъждоустойчиви пелерини - задължителен елемент по време на трекинг

Пелерините за дъжд са основна част от облеклото за хора, които планират дейности на открито при дъждовно или променливо време. Благодарение на свойствата си, тези пелерини осигуряват защита от дъжд и вятър, като същевременно гарантират комфорт и удобство. Освен това те обикновено са леки и компактни. Запознайте се с предложението на нашия магазин и изберете най-доброто дъждобран за себе си от професионални марки като CMP, Ferrino или Tatonka.

Водоустойчивост и устойчивост на вятър: основните характеристики на наметало за дъжд

Основната цел на дъждобрана е да предпазва от дъжд, така че водоустойчивостта е ключов параметър за оценка на този тип продукт. Водоустойчивите материали, като PVC, полиестер с PU покритие или найлон, ще се докажат при обилни валежи. Ветроустойчивостта е друга важна характеристика, която предпазва от студ и пориви на вятъра, осигурявайки топлинен комфорт.

Дишаща материя и вентилация: комфорт при носене при различни условия

Пелерините за дъжд трябва да бъдат направени от дишащи материали, които позволяват на влагата да излиза. Факторът дишане влияе върху комфорта при носене, особено при интензивни тренировки. Допълнителни вентилационни елементи, като отвори или мрежи, могат да увеличат комфорта при носене на дъждобран.

Лек дизайн и лесно съхранение: удобен за туризъм и пътуване

Пелерините за дъжд трябва да са леки, което ги прави лесни за носене и съхранение. Идеалното наметало за дъжд ще се побере в малък калъф или раница, без да заема много място. Лекотата на наметалото се превръща и в комфорт, особено по време на дълги преходи или други дейности на открито.

Светлоотразителни елементи и наличие на цвят: безопасност и естетика

Светлоотразителните елементи върху дъждобраните повишават видимостта и безопасността на потребителя, особено при трудни условия на осветление, като дъжд, мъгла или здрач. Разнообразието от цветове на дъждобраните ви позволява да ги съобразите с индивидуалните естетически предпочитания, както и с визуалните нужди в случай на групи или организации. Изборът на ярки цветове също може да подобри видимостта и безопасността при туризъм или ходене по пътищата.

Регулируема качулка и регулиране на обиколката: защита и прилягане

Качулката в дъждобрана играе ключова роля в защитата на главата от дъжд и вятър. Регулирането на качулката позволява да се регулира според размера на главата и нуждите на потребителя, например във връзка с носенето на очила или шапка. Регулирането на обиколката на наметката позволява по-добро прилепване към фигурата, което се изразява в по-голям комфорт при носене и по-ефективна защита от дъжд.

Лесна поддръжка: грижете се и поддържайте вашето наметало в добро състояние

Пелерините за дъжд трябва да са лесни за поддръжка, което допринася за тяхната дългосрочна употреба. Водоустойчивите материали обикновено позволяват лесно почистване на повърхността и съхнат бързо. Спазването на инструкциите на производителя за пране и поддръжка на вашия дъждобран ще ви помогне да го запазите водоустойчив и дишащ за по-дълъг период от време.

Универсален размер: достъпен за широк кръг потребители

Дъждобраните често се предлагат в универсални размери, което ги прави по-лесни за закупуване и пасват на различни силуети. За някои модели има и детски размери. Универсалният размер на наметката означава, че може да се използва от различни хора и може да се променя в зависимост от нуждите на потребителя.

Подробна информация Описание