Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Гети

Гети - практичен избор в магазин Sportano.bg

Гетите са популярен елемент от външно облекло, който се използва за защита от влага, студ и замърсяване по време на туризъм в труден терен. Използват се предимно от туристи, планинари и любители на зимните спортове. При нас можете да се оборудвате с гети на реномирани марки като Viking, Salewa, Rab, Tatonka, Salomon или Sea to Summit.

Защита срещу сняг и дъжд - основната функция на гетите

Гетите се характеризират с висока функционалност и осигуряват ефективна защита срещу сняг, дъжд и замърсяване. Дизайнът им позволява плътно прилепване към крака и защита от проникване на вода и сняг в обувката. Благодарение на това краката остават сухи и топли, което повишава комфорта при използване при трудни климатични условия.

Удобство при носене и ергономична форма – ключови характеристики за потребителя

Гетите трябва да се характеризират с високо ниво на комфорт при носене, което е особено важно в случай на дълги преходи. Ергономичната форма и прилягането към крака осигуряват комфорт по време на употреба. Правилното прилепване към крака предотвратява плъзгането на гетите и минимизира риска от протриване и протриване.

Издръжливост и устойчивост на абразия - важни аспекти на здравината на гетите

Гетите трябва да бъдат изработени от устойчиви материали, които ще осигурят дълъг живот на продукта. Издръжливостта и устойчивостта на абразия са основните характеристики, които определят качеството на гетите. Материалите за гетите трябва да са лесни за поддръжка, за да се поддържа дълготрайното качество на продукта.

Водоустойчивост и дишане на материалите - важно свойство в продуктите за открито

Водоустойчивостта и дишането на материалите са важни свойства, които влияят на комфорта при използване на гети . Материите трябва да отвеждат влагата и да осигуряват дишане, което минимизира риска от изпотяване на краката и появата на неприятна миризма. Водоустойчивостта, от друга страна, позволява използването на гетите при всякакви климатични условия.

Регулируеми презрамки и еластични маншети - индивидуална кройка

Регулируемите презрамки и еластичните маншети ви позволяват да регулирате гетите според индивидуалните нужди на потребителя. Благодарение на това можете да регулирате гетите според ширината и формата на крака, което увеличава комфорта при използване. Еластичните маншети позволяват още по-добро прилягане на гетите към крака и предпазват обувките от движение в труден терен.

Закопчаване с цип или велкро - удобно и бързо събуване и обуване

Закопчаването на гетите с цип или велкро е много удобно решение, което позволява бързо и лесно събуване и обуване. Закопчаването с цип или велкро е особено полезно по време на почивки в похода, когато искате бързо да събуете обувките си и да си починете.

Тегло и мобилност - ключови характеристики за туристи и планинари

Теглото и мобилността са ключови характеристики, които са от голямо значение за туристите и планинарите. Гетите трябва да са леки и лесни за носене, за да не ви безпокоят по време на туризъм. Мобилността също е важна характеристика, която ви позволява да се движите свободно по труден терен.

Защита срещу насекоми и храсти - безценна защита при преходи в труден терен

Гетите , благодарение на конструкцията си, осигуряват ефективна защита срещу насекоми и храсти. Високата конструкция на гетите предпазва краката от ухапвания от насекоми и ожулвания, причинени от растителност. Това е безценна защита при преходи в труден терен.

Подробна информация Описание