Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Мултифункционални инструменти

Многофункционални инструменти - изберете правилния модел в Sportano.bg

Мултитуловете, т.е. многофункционалните инструменти, са идеални инструменти за работа и туризъм. Те са сгъваеми инструменти, които ви позволяват да правите много различни неща с един инструмент. В зависимост от модела, мултитулът може да има различни функции и аксесоари, които ви позволяват да извършвате работа на полето, риболов, лов или къмпинг. В магазин Sportano.bg ще намерите многофункционални инструменти от марката Gerber.

Конструкция

Мултитулите са многофункционални инструменти, които са много практични и удобни за използване. Дизайнът с множество инструменти е специално проектиран да ви позволи да изпълнявате много различни задачи с един инструмент.

  • Остриета - са един от най-важните конструктивни елементи на мултитуловете. Остриетата могат да бъдат с различни форми и размери, в зависимост от употребата на мултитула. Остриетата могат да бъдат направени от различни материали, като неръждаема стомана или титан. Важно е остриетата да са остри и издръжливи, за да можете да извършвате различни дейности, свързани с рязане, рязане или късане на материали.
  • Аксесоари - мултитуловете са оборудвани с много различни аксесоари, които ви позволяват да извършвате различни дейности. Аксесоарите могат да имат различни форми и размери, в зависимост от употребата на мултитула. Аксесоарите могат да бъдат под формата на ножове, триони, клещи, гаечни ключове и много други.
  • Дръжката е важен структурен елемент на мултитула. Дръжката трябва да е удобна за използване и да ви позволява да държите инструмента сигурно. Дръжките на мултитула често са изработени от гума или пластмаса, благодарение на което осигуряват добър захват и удобство при използване.
  • Сгъваеми - мултитуловете са сгъваеми, така че могат лесно да се съхраняват и транспортират. Сгъването на мултитула е възможно благодарение на специален дизайн, който ви позволява да сгънете всички аксесоари в един инструмент. Сгъването на мултитула е много удобно и практично, защото позволява лесно съхранение и транспортиране на инструмента.

Материали и технологии

Мултитулите са многофункционални инструменти, които са изработени от различни материали и използват различни технологии, което ги прави много ефективни и практични за използване. По-долу представяме най-важната информация за материалите и технологиите, използвани в мултитуловете.

Материали

Мултитуловете се изработват от различни материали, в зависимост от приложението и изискванията на потребителя. Най-често използваните материали са:

  • Неръждаема стомана - това е материал, който се характеризира с висока якост и устойчивост на корозия. Неръждаемата стомана се използва в много различни компоненти на многофункционални инструменти, като остриета и гаечни ключове.
  • Титан - е материал, който се характеризира с много висока якост и устойчивост на корозия. Титанът се използва в много различни компоненти на многофункционални инструменти, като остриета и гаечни ключове.
  • Алуминиева сплав - материал, който се характеризира с висока лекота и издръжливост. Алуминиевата сплав се използва в много компоненти на многофункционални инструменти, като дръжки и компоненти, които изграждат инструмента.

Технологии

Многофункционалните инструменти използват много различни технологии, които ви позволяват да подобрите производителността и практичността на инструмента. Най-често използваните технологии са:

  • Технология за заключване - е технология, която ви позволява да заключвате аксесоарите на мултитула, което прави инструмента по-стабилен и по-удобен за използване.
  • Технология за бърз достъп - е технология, която позволява бърз достъп до най-често използваните мултитулове. Благодарение на тази технология, потребителят може бързо и удобно да използва инструмента, от който се нуждае.
  • Технология за безопасност - е технология, която позволява безопасна употреба на мултитулове. Много мултитулове имат специални заключващи системи, които предотвратяват случайно отваряне на инструмента по време на употреба.
Подробна информация Описание