Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Лопати

Лопати - надеждни модели в магазина Sportano.bg

Лопатите са ръчни инструменти, които се използват в различни области на живота от векове. Основната им задача е да коват, разкъсват и режат земята и корените. Лопатите са универсални инструменти, идеални за туризъм, работа, оцеляване или къмпинг. Лопатите са прости, но изключително ефективни инструменти, които ви позволяват да извършвате много полеви работи, изискващи прецизност и физическа сила. В спортния магазин Sportano.bg ще намерите лопати от доказани производители като Gerber или Easy Camp.

Лопати в туризма - необходимо оборудване

Лопатите са един от основните инструменти в туризма, независимо дали става въпрос за туризъм, приключения сред природата или къмпинг. Този инструмент има много приложения, които може да са ви необходими в различни ситуации.

Работа на терен

Лопатите са инструменти, които са идеални за всяка работа на терен. Изкопаване на дупки за палатка, премахване на корени или скални блокове или почистване на пътеки - това са само част от задачите, с които лопатата може да се справи на полето. Лопатата също така улеснява движението в полето, защото ви позволява да създадете свой собствен път, когато стандартните пътеки се окажат твърде трудни за преодоляване.

Планински експедиции

По време на планински експедиции лопата е необходима за рязане на лед и ледници, коване на ледени или скални блокове, както и за рязане на фунии или кладенци в снега. В случай на засядане в яма или лавина, лопатата е полезна и за изкопаване от опасната зона.

Къмпинг

Докато къмпингувате, лопатата е полезна за разкопаване на огньове, разпъване на палатки или изкопаване на място за барбекю. В допълнение, той е полезен и за обработка на дървесина, която може да се добива в близкия район. Лопатата помага при извършване на всички полеви работи, свързани с коване и рязане на дърва.

Многофункционални лопати - какво си струва да знаете за тези инструменти?

Мултифункционалните лопати са инструменти, съчетаващи много функции, благодарение на които могат да заменят много други инструменти. Многофункционалната лопата включва различни остриета, пили, ножици, отварачки за консерви и бутилки и няколко други полезни елемента. Благодарение на това мултифункционалната лопата е универсален инструмент, който може да се използва в различни ситуации, както в туризма, така и в ежедневието.

Най-важните характеристики на многофункционалната лопата са:

  • Функционалност - мултифункционалната лопата е инструмент, който съчетава няколко функции, благодарение на което може да замени много други инструменти. В зависимост от модела, многофункционалната лопата може да съдържа няколко различни инструмента, които ви позволяват да извършвате много дейности.
  • Универсалност - многофункционалните лопати са инструменти, които са перфектни за различни сфери на живота. Могат да се използват в туризма, за оцеляване, на работа или у дома. Благодарение на своята функционалност, многофункционалните лопати са универсални инструменти, които са идеални за всяка ситуация.
  • Мобилност - мултифункционалните лопати са мобилни инструменти, които лесно могат да бъдат преместени на всяко място. Обикновено са леки и удобни, така че можете да ги вземете със себе си на всяко пътуване.
Подробна информация Описание