Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Джобни ножове

Джобни ножове - многофункционални и надеждни модели в магазин Sportano 

Джобното ножче е многофункционален инструмент, който може да бъде полезен в много ситуации. Той може да се окаже полезен за прости домакински задачи, ремонти, "направи си сам", както и при пътуване или поход по пътеката. Преди всичко избраният от вас модел трябва да бъде многофункционален, да се характеризира с високо качество на изработката, издръжливост и да отговаря на вашите нужди. В спортния магазин Sportano.bg ще намерите джобни ножове от доказан производител като Victorinox.  

Кога си струва да си купите джобно ножче? 

Джобното ножче е много популярен инструмент, който се използва от голям брой хора за най-различни цели. На пазара има универсални джобни ножове, които са подходящи за повечето хора. От друга страна, туристическите джобни ножове са важни за планинските преходи и трябва да съдържат остриета, ножици, пинсети или ножове за отваряне. Моделите за автомобил обикновено имат универсални компоненти или са разширени с различни отвертки. Джобните ножове са подходящи и за любителите на "Направи си сам" и риболова, както и при пътуване. Ако имате нужда от инструмент за домакински дейности, ремонти и пътуване, джобното ножче е важна част от оборудването. Той ще ви е от полза по време на къмпинг, когато имате нужда от джобно ножче.  

Какво трябва да предлага един джобен нож - многофункционални джобни ножове 

Многофункционалните джобни ножове, както подсказва името им, трябва да могат да изпълняват няколко функции и да са полезни в много ситуации. На първо място, тези видове инструменти имат: 

  • остриета - малки и големи;
  • Пинсета - полезна в много ситуации, включително при "направи си сам" и на полето;
  • пила - полезна при повредени нокти;
  • ножици - те са подходящи практически за всеки случай;
  • отвертка - с по-малък размер, особено препоръчителна, когато джобното ножче ще се използва у дома или в колата;
  • коркоотвертка/отварачка за бутилки и кутии;
  • кука - полезна за риболовци или при пренасяне на малки предмети.

Сред алтернативите на джобните ножове са и популярните мултифункционални инструменти, които се характеризират с широки функции и се отличават с по-големия си размер.  

Избор на подходящ джобен нож 

Когато избирате многофункционален джобен нож, преди всичко трябва да вземете предвид броя на компонентите и ситуациите, за които ще ви е необходим инструментът. Както вече беше споменато, на пазара има джобни ножове за лов, риболов, "Направи си сам" или туристически ножове. Затова е препоръчително да определите предназначението на инструмента и той да е напълно удобен за използване - компактен по размер, елегантен, лесен за съхранение и компактен. По този начин можете да вземете джобното ножче навсякъде и същевременно да го използвате бързо. Важен е и материалът, от който е изработен самият джобен нож, който трябва да е от най-високо качество и да е устойчив на повреди или атмосферни влияния. Най-често за изработката на инструмента се използва стомана, а покритието е от синтетична или ABS пластмаса. Ако се нуждаете от компактен инструмент, дължината и широчината са параметри, които си струва да вземете предвид.  

Марки, предлагащи висококачествени джобни ножове 

В асортимента на магазин Sportano.bg ще откриете висококачествени джобни ножове Victorinox, които са изработени от професионални материали и са оборудвани с различни видове компоненти. Със сигурност избраният модел джобно ножче ще ви бъде полезен в много ситуации на полето, у дома или по време на пътуване. Трябва само да съобразите продукта с вашите нужди, защото в нашата гама ще намерите както универсални модели, така и по-сложни инструменти с много функции.  

Подробна информация Описание