Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Сутиени за фитнес

Спортни сутиени - професионални модели спортни сутиени на Sportano.bg

Спортният сутиен трябва да поддържа ефективно бюста. Качеството на изработката му влияе върху комфорта на упражненията, затова трябва да обърнете внимание на материала на изработката, използваните технологии и други допълнителни предимства, които повишават стойността му. Най-високото качество на сутиените за тренировка е гарантирано от Nike, Moonholi, GymGlamour, Joy in me и други професионални спортни марки, чиито продукти ще намерите в онлайн магазина Sportano.bg.  

Подплатени, поддържащи или закопчани отпред - видове спортни сутиени

Добрият спортен сутиен държи гърдите ви под контрол и значително ограничава движенията, така че си струва да инвестирате в него от самото начало, за да си осигурите наистина комфортна тренировка.  

Подплатен спортен сутиен

Този подплатен спортен сутиен с подплънки е подходящ за жени с по-голям бюст. Той ще държи гърдите ви под контрол и ще предотврати разместването им дори по време на динамични упражнения. 

Спортни сутиени тип "Push-up

Сутиените с пуш-ъп ефект повдигат гърдите и оптически ги уголемяват, като същевременно са изключително удобни. Те са идеални най-вече за жени с малки гърди. Благодарение на използването на специални вложки сутиенът push-up е допълнително много мек и поддържа добре бюста по време на интензивни упражнения. 

Спортен сутиен с предно закопчаване

Специализираният дизайн на сутиена с предно закопчаване осигурява комфорт. Въпреки това сутиените от този тип трябва да са идеално прилепнали към тялото, за да поддържат бюста възможно най-добре. Освен това закрепването трябва да е здраво, за да се предотврати разместване. Сутиенът с предно закопчаване може да бъде под формата на push-up, мек сутиен или с подплънки. 

Спортен сутиен за бягане

Спортните сутиени за бегачи осигуряват стабилна опора на гърдите и добре отвеждат потта. Това е гарантирано по-специално от меките синтетични материали, които също така нямат шевове от вътрешната страна на сутиена и осигуряват защита срещу протриване. Сутиените за бягане имат и обърнати осмоъгълни чашки, които се адаптират идеално към движението и абсорбират ударите

Как да изберем правилно спортен сутиен?

Когато избирате спортен сутиен, трябва да обърнете внимание на неговата обиколка, презрамки, чашка и най-вече на материала, от който е изработен. Тренировъчният сутиен трябва да е малко по-тесен от този, който носите всеки ден, за да поддържа правилно гърдите ви. Чашката на сутиена трябва да приляга плътно около гърдите ви, а шевовете трябва да са плоски, за да не предизвикват дразнене

Позиционирането на презрамките също е от решаващо значение при подбора на сутиена. На първо място, те трябва да са напълно регулируеми, за да можете да ги регулирате свободно. Презрамките могат да бъдат широки или тънки, кръстосани на гърба и с повдигане или без. Х-образните се справят добре с поддържането на бюста и се адаптират към движенията. 

Сред закопчалките на спортните сутиени най-често срещани са кукичките, разположени на гърба за по-голяма здравина. Съществуват и сутиени, които се поставят през главата, както и такива с цип отпред. 

Качествените спортни сутиени са изработени от синтетични материали като полиестер, найлон и еластан, които осигуряват свобода на движенията. Синтетичните влакна са отговорни за отвеждането на влагата и имат терморегулиращи свойства, за да осигурят адекватна вентилация по време на тренировка.  

За активните жени с малки гърди идеално подхождат сутиените тип "топ", а за жените с по-големи гърди - подплатените спортни сутиени с подплънки. 

Подробна информация Описание