Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Горнища за фитнес

Фитнес горнища - изберете издръжлив и удобен модел в магазин Sportano 

Изборът на подходящо облекло за фитнес залата или за дейности на открито трябва да бъде добре обмислен. Горнищата за фитнес са за хора, които търсят модел, който не ограничава движенията и осигурява комфорт по време на тренировка, както и отвежда влагата. В спортния магазин на Sportano.bg ще намерите висококачествени горнища за фитнес от доказани марки като Nike, STRONG POINT, Pitbull West Coast, Joy in me, Rip Curl, PUMA, PeachPerfect, Moonholi и Carpatree.  

Кога си струва да си купите фитнес топ? 

Горнището за фитнес залата, обикновено без ръкави, е чудесен вариант за тези, които търсят облекло, което не ограничава движенията, но същевременно разкрива тялото и осигурява достатъчен въздушен поток. Този тип тениски са леки и дишащи, като отвеждат влагата, за да се чувствате сухи по време на тренировка. Тя осигурява правилна изолация на тялото по време на тренировка и не дразни кожата. В магазините можете да намерите дамски фитнес блузи и мъжки тениски без ръкави, така че да подберете подходящия модел според нуждите си. Често срещан избор е и горнище за фитнес залата с много по-сложен дизайн. Това е популярен и харесван модел за мъже. Ако просто тренирате във фитнеса, вкъщи или търсите леко облекло за дейности на открито, изберете горнище за фитнес. 

Как да изберете правилния топ за фитнес? 

Подходящият фитнес топ за фитнес залата обикновено е предложение за модели без ръкави или с къси ръкави, които са идеални за тренировки. Когато избирате подходящо облекло за тренировка, обърнете внимание на материала на изработка. Памучните ризи не се препоръчват за фитнес залата, тъй като бързо абсорбират влагата. Един качествен фитнес топ трябва да бъде изработен от синтетични материи или от смес от тях, като дрехите от полиестер и полиамид са малко по-свободни, а тези от ликра или еластан са по-прилепнали. За тези, които искат да прикрият малко формата си, се препоръчва да изберат продукти, изработени от полиестер. Въпреки това, тъй като материалът е по-свободен, той може да се навива и да ограничава движенията. Прилепналите горнища не пречат на упражненията, но трябва да намерите подходящия модел, който да отговаря на нуждите ви. Потникът за фитнеса също е популярен, тъй като е удобен за носене по време на тренировка, а освен това е дишащ и лек.  

Как се грижите за своя фитнес топ? 

Системното почистване на спортното облекло след тренировка запазва неговата издръжливост и практичност за по-дълго време, тъй като често натрупаната влага и мръсотия отслабват влакната на тъканта. Замърсяването на дрехите води до образуване на гъбички или плесени, както и до неприятна миризма, особено ако дрехите се хвърлят в коша за пране веднага след тренировка. Използвайте нежни и съобразени с нуждите на потребителя перилни препарати, тъй като силните изплаквания отслабват свойствата на тъканите и могат да ги деформират или обезцветят. Съобразете температурата с вида на дрехата, затова си струва да погледнете етикета, за да видите дали производителят предоставя необходимата информация.  

Марки, предлагащи качествени фитнес горнища за фитнес залата 

В Sportano ще намерите дамски и мъжки фитнес топове от надеждни производители като Nike, STRONG POINT, Joy in me, Pitbull West Coast, PeachPerfect, Carpatree и Moonholi. Със сигурност ще подберете типа и кройката на дрехата според нуждите си, за да се чувствате комфортно по време на тренировка. Правилната горна част не трябва да ограничава движенията и трябва да е лека и дишаща, за да се чувствате сухи и свежи по време на тренировка. Заслужава си да разгледате продукти, изработени от бързосъхнещи материали. Ще намерите и горнища за йога с къс и дълъг ръкав. 

Подробна информация Описание