Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Фитнес чорапи

Тренировъчни чорапи в Sportano.bg

Функционалните тренировъчни чорапи се грижат за комфорта при движение и ефективно предпазват крака от износване, поради което качеството на производството им оказва голямо влияние върху ефективността на обучението. Затова си струва да изберете специализирани чорапи за обучение от известни спортни марки на Sportano.bg. 

Купуване на тренировъчни чорапи: за какво да внимаваме? 

Тренировъчните чорапи трябва да поддържат спортните ви обувки и заедно с тях да осигуряват стабилност и абсорбиране на ударите. Но на какво трябва да обърнете специално внимание, когато избирате чорапи за тренировка? 

Материал

Специализираните тренировъчни чорапи са изработени от комбинация от най-висококачествен памук и синтетични материали, като полиестер и полиамид, и еластан, който значително увеличава еластичността на чорапите. Благодарение на тези влакна чорапите се приспособяват към стъпалото, не се плъзгат при интензивни движения и осигуряват истински топлинен комфорт. Освен това панелите от хавлиена материя, разположени в областта на петата и пръстите, действат като допълнително покритие, предпазващо от протриване.  

Технологии

Специализираните полиестерни влакна Coolmax и Tencel, използвани в тренировъчните чорапи, са отговорни за транспортирането на влагата навън и подобряват терморегулацията. Чорапите от вълна Мерино и тези със сребърни йони Ag+ имат антибактериални свойства и неутрализират микробите, причиняващи неприятни миризми. 

Изрязване

Функционалните чорапи трябва да имат неплъзгащи се връзки, вентилационни панели и отвори за топлинен комфорт и безшевна структура в областта на пръстите. Независимо дали избирате къси или дълги модели, кройката на чорапите трябва да ви позволява да се упражнявате при максимален комфорт. 

Допълнителни предпазни мерки 

Устойчивото и трайно противоплъзгащо покритие на чорапите ще работи перфектно с обувката и ще ви даде истинско усещане за сигурност и стабилност, когато правите крачките си. 

Специализирани чорапи за йога и фитнес тренировки

Чорапи за йога

Функционалните чорапи за йога с възможност за включване и изключване от Joy in me позволяват свободно регулиране. Можете да ги сложите върху петите си и да откриете пръстите си, за да запазите сцеплението и топлинния комфорт. 

Друг вид са нехлъзгащите се чорапи за йога на Gaiam, които позволяват да се практикува без постелка, като същевременно осигуряват отлична стабилност. Такива чорапи се предлагат в различни варианти: вградени или с отделно място за всеки пръст. Последният модел позволява прецизно поставяне на пръстите на краката при изпълнение на позите. Чорапите за йога са изработени от комбинация от памук и еластан, така че осигуряват комфорт и гъвкавост.

Чорапи за фитнес тренировки

Професионалните чорапи за фитнес са изработени от качествени и дишащи материали като полиамид и еластан. Те се отличават с дизайна си - най-често са къси, затова обикновено се наричат фути. Освен това те са снабдени със специални нишки, които предотвратяват образуването на мехури и ожулвания. Подобни тренировъчни чорапи са чудесни за стабилизиране на глезена, предната част и свода на стъпалото. 

Подробна информация Описание