Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Бойни спортове

Бойни спортове на най-високо ниво със Sportano.bg 

Бойните изкуства имат много разновидности и категории. Най-популярните от тях са бокс, ММА, карате или таекуондо. В Sportano.bg ще намерите облекло и оборудване за бойни изкуства от най-добрите марки. 

Най-добро боксово оборудване и аксесоари

В Sportano.bg предлагаме най-доброто боксово оборудване: страхотни аксесоари и подходяща екипировка. Широката гама от най-добрите ръкавици на световни марки като Everlast, Bushido или Adidas, използвани от професионалисти, ви позволява да намерите идеално пасващ чифт. Протектори, стабилизатори и еластични превръзки от Manto, Groundgame ще ви предпазят от наранявания и травми. А големият избор от облекла Nike и Pitbull ще ви осигури удобен външен вид и комфорт по време на тренировките. Оборудването ще бъде допълнено с висококачествени чанти и грундове за професионална и домашна употреба. 

Тренировъчно оборудване MMA: изборът на Sportano

Правилното оборудване за ММА е от съществено значение за добрата тренировка и състезание. В офертата на Sportano.bg ще намерите рашгардове, потници, къси панталони или гамаши, изработени от дишащи, еластични материали и в различни цветове. Плоските и еластични шевове, използвани в тях, създават прилепване по тялото, идеално за интензивни тренировки. Големият избор от подложки и стабилизатори от висококачествена пяна гарантира, че те остават на мястото си. От друга страна, ръкавиците, оборудвани с технологията EverCOOL, ще защитят ръцете ви, като същевременно ще осигурят подходяща температура. 

Източни бойни изкуства: тренировъчно оборудване и аксесоари

Източните бойни изкуства изискват костюми и аксесоари с фина кройка и материали. В крайна сметка всяка дисциплина има своя собствена история, култура и традиции. Освен удобството, важен е и външният вид и прилягането. В Sportano.bg ще откриете продукти от най-добрите марки за карате, тейкуондо или джудо.  

Комплект за обучение по карате  

Каратеги, или кимоно, е основна част от екипировката на всеки спортист, както по време на тренировка, така и на състезание. Офертата на Sportano.bg включва най-добрите продукти, изработени от леки и ефирни материали. Те са подходящи за всички стилове карате: киокушин, ояма или шотокан. Те осигуряват достатъчен комфорт и свобода дори при най-динамичните и сложни движения. Също така ще изберете здрав колан в цвят, съответстващ на нивото ви. Повечето от тях са одобрени от Световната федерация по карате (WKF). В другите аксесоари сме включили всички продукти, които гарантират вашата безопасност: ръкавици, предпазители за подбедрици, протектори за крака и зъби. 

Дрехи и оборудване за джудо

Джудото е и нещо повече от физическо упражнение. Това японско бойно изкуство го съчетава с умствена подготовка и самодисциплина. Струва си да се спомене, че през 50-те години на миналия век повече от 6 милиона души по света са го практикували. Затова джудото изисква подходящо и елегантно облекло, достойно за неговите традиции. В Sportano.bg предлагаме елегантни и издръжливи екипи за джудо със здрава плетка. Множеството размери позволяват те да паснат на спортисти с всякаква форма на тялото. За дизайна на джудоджийската екипировка са отговорни специалисти в тази дисциплина, сред които Максимилиан Вишневски, многократен европейски шампион по BJJ GI. Екипировката ще бъде допълнена с висококачествени колани в различни цветове и аксесоари като ръкохватки, джудо постелки или джапанки.  

Облекло и аксесоари за таекуондо

Корейското тейкуондо е едно от най-популярните олимпийски бойни изкуства. Освен техниката, тя изисква и спазване на етичните принципи и полагане на клетвата на Теакуон-До ITF. За него са характерни голям брой удари и завъртания, така че облеклото за тейкуондо трябва да е подходящо и устойчиво. Sportano.bg предлага широк избор от добокс на няколко водещи марки. Класически те се състоят от три елемента: анцуг, панталон и колан. Имайте предвид, че при някои модели коланът се продава отделно. Разбира се, ще ги намерите и в този раздел. След това има всички протектори за различните части на тялото и други елементи от екипировката на ездача. 

Jujitsu: най-доброто оборудване и аксесоари   

Джу джицу е бойно изкуство, което произхожда от Япония, но днес има много различни разновидности. Включително много разпространеното бразилско джиу джицу. Независимо от разновидността, в Sportano.bg ще намерите дрехи и аксесоари от висок клас. Марки като Bushido и Groundgame имат голям опит в производството си, предоставяйки тежки екипи за обучение и състезания. Шнуровете помагат за приспособяването им към всяка фигура, а панталоните в областта на разкрача и коленете са подходящо подсилени. Кимоната са изработени от материали като Pearl Weave с тегло 350 г/м2. Sportano.bg предлага и колани за джу джицу и други важни аксесоари.  

Комплекти за ограда в магазин Sportano 

Екипировката за фехтовка се състои от много елементи и всеки един от тях трябва да е съгласуван с останалите. Това е изключително трудна дисциплина и затова всеки детайл е от значение. Офертата на Sportano.bg включва суитчъри и панталони, които са в комплект. Предлагат се в различни размери, за левичари и десничари, с материали, които имат подходящата еластичност и абсорбират ударите. Други важни елементи са качествени маски за защита на главата и ръкавици за осигуряване на комфорт, усещане и прецизност. Sportano.bg предлага и широка гама от оръжия за фехтовка: саби, факли и мечове. Всичко това се допълва от специални аксесоари за лесна работа и съхранение. 

Подробна информация Описание