Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Слънчеви сенници за плажа

Слънчеви сенници за плажа - безопасно слънчеви бани със Sportano.bg

Почивката на морето е време за почивка, но и време, когато кожата ни е изложена на UV лъчи. За да се насладите на слънцето, но в същото време да защитите кожата си, струва си да използвате сенник на плажа. В магазин Sportano.bg ще намерите сенници от марки като Spokey, Easy Camp или Cressi.

Защо си струва да използвате сенник на плажа?

Сенникът на плажа е специално проектирана конструкция, която предпазва от слънцето и ви позволява да почивате на сянка. Чадърите са оборудвани с плажни мебели, като шезлонги, столове, маси, осигуряващи комфортна почивка на плажа. В допълнение, плажните колиби често са оборудвани с душове, което ви позволява да се освежите след плуване в морето.

Видове сенници за плажа

На пазара се предлагат различни видове сенници, които се различават по размер, оборудване и начин на монтаж. Те включват плъзгащи се сепарета, които могат да се местят по плажа, покрити сепарета с прозорци или врати, сепарета с прегради, даващи възможност за използване на едно сепаре от няколко човека и много други.

Какви са ползите от използването на хижа на плажа?

Използването на хижа на плажа е преди всичко защита срещу вредното ултравиолетово лъчение, което може да причини слънчево изгаряне и в екстремни случаи да доведе до рак на кожата. В допълнение, те ви позволяват да почивате на сянка, което е особено важно за възрастни хора, деца и хора с кожни заболявания. Плажните хижи са оборудвани и с плажни мебели, които ви позволяват да релаксирате удобно на плажа.

Плажни колиби и слънцезащита – ефективни ли са?

Слънчевите сенници са ефективни за защита срещу слънцето, но трябва да се помни, че те не осигуряват пълна защита срещу UV радиация. Ето защо е важно да използвате допълнителни мерки за защита като слънцезащитен крем, слънчеви очила и шапки като шапки или каскети. Също така си струва да използвате сенника в часовете на най-голяма слънчева светлина, т.е. от 10 до 16 часа, когато UV радиацията е най-интензивна.

Безопасност на плажа - как сепаретата подобряват условията за слънчеви бани?

Слънчевите кабини имат положителен ефект за подобряване на условията за слънчеви бани и повишаване на безопасността. Благодарение на тях хората, които използват плажа, могат да се отпуснат на сянка, избягвайки слънчево изгаряне и други кожни заболявания, свързани с прекомерната инсолация. Освен това плажните колиби често са оборудвани с алармени и спомагателни системи, които позволяват бърза реакция в случай на извънредна ситуация.

Подробна информация Описание