Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Ски блузи

Ски потници - топли и винаги надеждни модели в магазин Sportano 

Елементите на ски екипировката могат да включват термобельо, суитчър, яке, панталон, полар, шапка и ръкавици. Ски потникът е изолиращ слой и осигурява високо ниво на топлинен комфорт, за да не ви е студено. Проектиран е така, че да отвежда ефективно влагата навън. В категорията "Ски потници" на спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени модели от известни производители като X-Bionic, Peak Performance, LEGO, DC, Maloja, 4F, Roxy, CMP или Rossignol. Дамският ски суитчър, мъжкият ски суитчър или детският ски суитчър са модели, съобразени с нуждите, които ще се докажат по склоновете, когато карате ски. 

Дали ски суитчърът е подходящ само за пистите? 

Ски потникът е многофункционална дреха, така че ще се използва добре не само за каране на ски и сноуборд, но и за други зимни спортове като ски туризъм или пързаляне с кънки. Той е проектиран от издръжливи и дишащи материали, които гарантират високо ниво на топлинен комфорт, като същевременно запазват дишането. Тя ще поддържа тялото ви хладно при неблагоприятни условия и ще ви държи сухи по време на интензивни усилия. Ски якето е подходящо и за дейности на открито през есента и зимата, когато се нуждаете от качествено облекло. Той ефективно отвежда влагата навън и същевременно е приятен и удобен за носене. 

Избор на правилно пасващ ски суитчър 

Важно е да знаете, че ски екипировката трябва да се състои от три слоя: термобельо, изолиращ слой и външен слой. Термоактивното бельо отвежда влагата навън и гарантира правилна терморегулация. Основният слой обикновено е полар, ски яке и панталон. Външният слой е панталон, яке и аксесоари като шапка или ръкавици.  

За междинния слой, който включва потник под ски яке, изберете модел със средна дебелина. Потникът не трябва да абсорбира прекомерна влага, така че оптималният модел е продукт с дебелина 100-200 mg/m2. Това осигурява достатъчен топлинен комфорт, за да не изстинете или да не прегреете тялото си. Ски потниците обикновено са изработени от синтетични материали, които се отличават със своята издръжливост и гъвкавост. Ски потниците от полар също са популярни, тъй като осигуряват комфорт и топлина при носене.  

Марки ски суитчъри, на които си струва да се заложи 

В асортимента на Sportano.bg ще намерите висококачествени ски потници, които са идеални за каране на ски по склоновете. Те осигуряват високо ниво на топлинен комфорт и същевременно отвеждат влагата, за да се чувствате свежи и сухи. При нас ще намерите модели на изпитани производители като X-Bionic, Volcom, Peak Performance, LEGO, DC, Quiksilver, Maloja, 4F, Roxy, CMP или Rossignol
Някои модели ски потници са оборудвани с технологията DWR, която гарантира, че влагата се плъзга по повърхността на тъканта, вместо да се просмуква. От друга страна, 3D Bionic Sphere® е най-съвременна технология, която гарантира топлообмен и спомага за поддържането на постоянна температура. Такива решения могат да се намерят в ски потниците на DC или X-Bionix. Ако търсите модел от полар, ски потникът 4F е чудесен избор, в който ще намерите стилове, предназначени за зимни спортове или за ежедневно носене.  

Подробна информация Описание