Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чорапи за колоездене

Чорапи за колоездене на оферта в Sportano.bg

Категорията "Чорапи за колоездене" в Sportano.bg е мястото, където ще намерите най-издръжливите и удобни модели на пазара. Подбраните от експерти чорапи за колоездене с различни кройки ще ви осигурят комфорт по всеки маршрут. Доверете се на опитни марки и осигурете комфорта си със Sportano. Независимо дали сте любител или професионален колоездач, ние предлагаме чорапи, които няма да ви подведат. 

Какви чорапи да изберете за колоездене?

Основният фактор при избора на спортно облекло и бельо е материалът. Това не е по-различно за чорапите за колоездене. Те трябва да са изработени от синтетични материали, които веднага отвеждат натрупаната пот навън и осигуряват въздушен поток. Това обикновено е еластан или полиамид. Много често можете да се срещнете с влакно Coolmax®, което има отлични термоактивни свойства. 

Струва си да се обърне внимание и на технологиите, използвани в чорапите, които помагат да се изберат чорапи, подходящи за изискванията на потребителя и метеорологичните условия. Например, през студения сезон зимните чорапи за колоездене с изолация PrimaLoft® и водоустойчива мембрана ще бъдат добър избор. От друга страна, през лятото си заслужава да посегнете към чорапите за колоездене, изработени от влакната Soft Air, благодарение на които кракът се поти по-малко и влагата бързо се изнася навън. Ако в използваните материали има сребърни йони, това означава, че чорапите за колоездене имат антибактериални свойства и премахват образуването на неприятни миризми. 

Когато избирате чорапи за колоездене, обърнете внимание на височината им - те трябва да достигат до средата на прасеца. Благодарение на факта, че много от моделите се характеризират с интензивни цветове, чорапите влияят върху видимостта на велосипедиста сред другите участници в движението. Материалът, от който са изработени, предпазва краката от ожулвания и наранявания, поради което са задължителен елемент от екипировката на всеки велосипедист. 

Най-добрите чорапи за колоездене от професионални марки

В Sportano ще намерите чорапи за колоездене за мъже и жени от опитни и надеждни марки - 100%, Northwave или Alé. Ако искате продукти с най-високо качество, които да ви осигурят комфортно пътуване дори при трудни условия, сте на правилното място. Ако не знаете кои чорапи да изберете за велосипеда си, с удоволствие ще отговорим на всичките ви въпроси и ще ви помогнем в избора. Ако се окаже, че продуктът не отговаря на очакванията ви или размерът на чорапите ви не отговаря - можете да ги върнете без проблеми. В Sportano най-важното е вашето удовлетворение и ефективната работа с нашите продукти. 

Подробна информация Описание