Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Панталони за бягане

Панталони за бягане - бягайте удобно при всякакви условия със Sportano 

Всеки любител на бягането знае, че подходящата екипировка не само осигурява комфорт по време на тренировка, но и предпазва от неблагоприятни условия. За тази дейност, освен обувките или тениската, от съществено значение са подходящите панталони за бягане, които трябва да са изработени от техничен материал, отвеждащ влагата. Това ще запази кожата ви суха по време на всяка тренировка. Допълнителните функции, като джобове или светлоотразители, ще подобрят комфорта и безопасността. В спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени панталони за бягане от известни марки като Pitbull West Coast, EVERLAST и CEP.

Мъжки, дамски или зимни - видове панталони за бягане 

Ако търсите подходящия модел, потниците за бягане са популярна опция, която гарантира комфорт и подходящо прилягане, особено за тези, които не обичат тесни дрехи. Класическите панталони за бягане, от друга страна, са плътно прилепнали модели, изработени от еластични материали.

Заслужава си да подберете правилния модел според пола, тъй като различните стилове се различават по кройка. Дамските панталони за бягане обикновено имат изрязване на талията и са много по-прилепнали. Мъжките панталони за бягане, от друга страна, обикновено са с по-просторна кройка и плоски шевове за по-голямо удобство.  

Ако търсите модел за зимата, зимните панталони за бягане трябва да са изработени от по-дебели материали. Подходящи са изолираните панталони за бягане, които имат специална мембрана или са изработени от поларени материали. Продуктите за студените сезони трябва да осигуряват подходящ топлинен комфорт, свободен въздушен поток и същевременно да не ограничават движението.  

Избор на панталони за бягане - съвети 

При избора на подходящ панталон за бягане обърнете внимание на материала. Памучните материали абсорбират влагата много бързо и съхнат бавно. По време на интензивни тренировки тъканта бързо става тежка и неудобна за допир и употреба. Най-добри са панталоните за бягане, изработени от технически материали, които ефективно отвеждат влагата и ви поддържат сухи по време на тренировка. Те включват основно полиестер, полиамид и еластан.  

Когато избирате, обърнете внимание на избора на правилния размер на панталоните за бягане. Твърде тесните дрехи могат да ограничат движенията и да причинят протриване, а свободните панталони за бягане могат да се изхлузят или да се навият, което намалява комфорта по време на тренировка. Добрите панталони за бягане трябва да имат специални връзки и еластична талия, за да гарантират комфорт по време на бягане. Плоските шевове са задължителни за вталените панталони, за да се предотврати протриване и дразнене на кожата.  

Сред допълнителните елементи в панталона са светлоотразителните елементи, които ще подобрят видимостта, особено ако възнамерявате да бягате след тъмно или рано сутрин. Функционалните джобове ви позволяват да носите със себе си неща от първа необходимост и малки предмети.

Марки, предлагащи панталони за бягане 

Спортният магазин Sportano.bg предлага висококачествени панталони за бягане от производители като Pitbull West Coast, CEP и EVERLAST. Ако търсите модел по мярка, изберете дамски или мъжки панталони за бягане от марката CEP, които също имат еластична талия, джобове и светлоотразителни елементи. За любителите на малко по-свободната кройка на анцуга предлагаме панталони от марката EVERLAST. Те са изработени от памук и висококачествен полиестер, което гарантира високо ниво на комфорт. Освен това те имат два джоба на бедрата и еластична талия с шнур за правилно прилягане.  

Панталони за бягане - използвам ги и всеки ден! 

Панталоните за бягане са изработени от дишащи и издръжливи материали, което ги прави идеални за ежедневна употреба. Достатъчно удобни, за да се използват както през лятото, така и през зимата, в зависимост от използваните технологии и материали. Освен това панталоните за бягане обикновено са универсални модели, които могат успешно да се използват и за други спортове, като колоездене или трекинг.  

Ако търсите подходящите панталони за бягане, използвайте нашето обслужване на клиенти, за да ви помогнем да изберете правилния модел. В случай че избраната кройка не отговаря на очакванията ви, можете да я върнете в срок до 30 дни.  

Подробна информация Описание