Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Тениски за катерене

Тениски за катерене - комфорт и безопасност при катерене на Sportano.bg

Тениските за катерене са специално проектирани с мисъл за комфорта и безопасността на потребителя по време на катерене. Един от най-важните елементи на дизайна е изборът на правилните тъкани. Катеренето е спорт, който изисква много физически усилия, така че тениските трябва да са изработени от висококачествени материи. В спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени тениски за катерене от доказани марки като Black Diamond, La Sportiva, Maloja или Salewa.

Материали за производство на тениски за катерене: селекция от най-добрите платове

Тениските за катерене са специално проектирани с мисъл за комфорта и безопасността на потребителя по време на катерене. Един от най-важните елементи на дизайна е изборът на правилните тъкани. Катеренето е спорт, който изисква много физически усилия, така че тениските трябва да са изработени от висококачествени материи. Най-често използваните материали са полиестер, памук и еластан, които се характеризират с висока здравина и гъвкавост.

Дишащи и гъвкави тениски за катерене - ключът към комфорта и свободата на движение по време на катерене

По време на катерене тялото се загрява интензивно, поради което е толкова важно да се поддържа правилната телесна температура. Дишащите тениски за катерене ще позволят свободния поток на въздуха, благодарение на което потребителят няма да прегрява и няма да изпитва дискомфорт по време на катерене. В допълнение, тениските за катерене са изработени от гъвкави материи, които не ограничават движенията на потребителя. Тези материали се адаптират към тялото и същевременно осигуряват свобода на движение, което е особено важно по време на спорт и скално катерене.

Технологии, използвани в производството на тениски за катерене: съвременни решения

В днешно време производителите на тениски за катерене се фокусират върху въвеждането на все по-модерни технологии, които позволяват още по-голям комфорт при използване и повишена безопасност по време на катерене.

Вентилационната система е една от най-важните технологии, използвани в производството на тениски за катерене. Благодарение на специални перфорации и мрежи, поставени на стратегически места на ризата, тя позволява свободното движение на въздуха и по този начин поддържа правилната телесна температура. В допълнение, тениските за катерене, оборудвани с вентилационна система, позволяват отстраняване на влагата от кожата, което повишава комфорта при използване и предотвратява неприятните миризми.

Водоустойчивостта е друга модерна технология, която е особено важна при катерене в дъждовни условия или на влажни повърхности. Благодарение на използването на специални водоустойчиви покрития, тениските предпазват от намокряне и задържат влагата върху повърхността на кожата. Благодарение на това потребителят няма да почувства дискомфорта, свързан с мокрите дрехи и ще повиши безопасността при катерене.

Тениските за катерене с UV защита са друга технология, която осигурява допълнителна защита срещу вредните слънчеви лъчи. Използването на тениски за катерене с UV защита ви позволява да избегнете слънчево изгаряне и други неприятни ефекти, свързани с продължителното излагане на кожата на слънце.

Всички тези съвременни технологии, използвани в производството на тениски за катерене, позволяват още по-голям комфорт и безопасност при катерене. Благодарение на тях потребителят може да се съсредоточи върху катеренето, без да се притеснява за своето благополучие и безопасност.

Подробна информация Описание