Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Падове и страпове за кайтборд

Подложки и ремъци за кайтсърфинг - изберете правилното оборудване в магазина Sportano.bg

Кайтсърфингът е спорт, който изисква подходящо оборудване, за да можете да се насладите на пълния адреналин и удоволствие от карането на борд. Подложките и ремъците за кайтборд са основни аксесоари, които позволяват на кайтсърфиста да контролира дъската и да изпълнява трикове във въздуха. В Sportano.bg предлагаме висококачествени подложки и каишки за кайтсърф от реномирани производители като Nobile, Cabrinha, F-ONE, North Kiteboarding, CrazyFly или Dakine.

Подложки за кайтборд – как работят и защо са важни?

Подложките за кайтборд са основна част от оборудването за всеки кайтсърфист. Те са плоски платформи, върху които поставяте краката си и ви помагат да поддържате равновесие на дъската. Благодарение на тях кайтсърфистът има по-добър контрол над дъската и може точно да определи посоката на движение.

Подложките за кайтборд също оказват влияние върху ефективността и представянето на дъската по време на каране. Правилното позициониране и добре подбраната форма на подложките позволяват по-добро разсейване на силите и осигуряват прецизен контрол на посоката на движение. Благодарение на това кайтсърфистът може да изпълнява сложни маневри и трикове, като скокове, обръщане във въздуха или ускоряване.

Друг важен аспект на подложките за кайтборд е техният комфорт и ергономичност. Кайтсърфът е спорт, който изисква много физически усилия, а удобните и добре прилепнали подложки могат да помогнат за намаляване на умората и дискомфорта по време на каране. Добрите подложки за кайтборд също трябва да имат подходящо омекотяване, което предпазва ставите от прекомерно натоварване и осигурява комфорт при приземяване след скок.

Има много видове подложки за кайтборд , които се различават по форма, размер и система за монтаж. Затова си струва да изберете тези, които най-добре отговарят на вашите индивидуални нужди и стил на шофиране. Подложките за кайтборд също са регулируеми, което им позволява да побират различни размери крака и ботуши за кайтборд.

Каишки за кайтборд - видове и техните функции

Каишките за кайтборд са друг основен аксесоар, който позволява на кайтсърфиста да контролира дъската и да изпълнява трикове във въздуха. Това са еластични ремъци, прикрепени към дъската, които ви позволяват да поставите краката си здраво върху дъската, докато карате. Благодарение на презрамките кайтсърфистът може да поддържа баланс на дъската и точно да определя посоката на движение.

Видове ремъци за кайтборд

Каишките за кайтборд се различават по форма, размер и начин на закрепване. Има три основни вида ленти:

  • Classic Straps - най-простият и основен тип каишки за кайтборд. Те се състоят от една гумена лента, фиксираща крака към дъската. Класическите ремъци се използват най-често от начинаещи кайтсърфисти.
  • Велкро Ремъци - по-усъвършенстван тип ремъци за кайтборд, при които закрепването на крака към дъската се основава на велкро закопчалка. Велкро Презрамките са по-гъвкави от Classic Straps и позволяват по-прецизно регулиране на презрамките спрямо размера на крака.
  • подвързване Презрамки - е най-модерният тип каишки за кайтборд, които позволяват максимален контрол върху дъската. Фиксиране на краката към дъската в подвързване каишки е базиран на система за заключване, която осигурява най-голяма стабилизация и контрол.

функции за каишка за кайтборд

Каишките за кайтборд ви позволяват да поставите краката си стабилно върху дъската и да контролирате посоката на движение. Благодарение на презрамките кайтсърфистът може да поддържа баланс на дъската и точно да определя посоката на движение. Каишките за кайтборд също позволяват сложни въздушни трикове като скокове, завъртания и трикове в свободен стил. Изборът на правилните ремъци за кайтбординг зависи от индивидуалните предпочитания и стила на каране.

Регулиране на подложките и ремъците - как да ги настроите според вашия стил на каране?

Регулирането на подложките и презрамките е важно, за да ги адаптирате към индивидуалните нужди на кайтсърфиста и неговия стил на каране. Можете да регулирате позицията на подложките и ремъците, за да получите най-добрата позиция на краката върху дъската и да осигурите подходяща опора. Регулирането на подложките и каишките също ви позволява да ги регулирате към различни размери ботуши за кайтсърф.

Скоби и системи за затягане - какви опции има?

Държачите и системите за закрепване са аксесоари, които ви позволяват да фиксирате дъската за кайтсърф върху палубата на лодката или върху колата по време на транспортиране. Има различни опции за държачи и системи за закрепване, включително държачи с регулируема дължина, приставки с куки или ремъци и държачи със закрепване за покрива на кола.

Подробна информация Описание