Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Wave дъски за кайтсърфинг

Wave дъски за кайтсърфинг - правилният избор с магазин Sportano.bg

Кайтбордовете с вълнова дъска, известни също като вълнови или насочени дъски, са оформени, за да ви дадат по-добър контрол във вълните. Те са по-дълги и по-тесни от туинтип дъските, което позволява по-лесен контрол във вълните и по-добро сцепление. Острите ръбове и извивката на долната част на дъската също са характерни за вълновите кайтсърф дъски. В Sportano.bg предлагаме висококачествени дъски от реномирани производители като DUOTONE, F-ONE, Cabrinha или CORE.

Насочващи дъски кайтсърф срещу twintip дъски - каква е разликата?

Насочващи табла Дъските за кайтсърф се различават от дъските twintip по форма и предназначение. Twintip дъските са универсални и могат да се карат и в двете посоки, докато дирекционните дъски са проектирани да се карат само в една посока. вълнови дъски кайтбордовете също са по-дълги и по-тесни от дъските с двоен връх , което ви дава по-добър контрол и сцепление във вълните.

Kiteboard за вълни - какви характеристики трябва да притежава?

кайт дъската трябва да е с правилната форма и размер, за да ви осигури контрол и сцепление във вълните.

  • Форма - вълнови дъски кайтбордовете трябва да имат отличителна форма с по-тесен нос и опашка, което позволява по-добро сърфиране. Тези дъски са по-дълги и по-тесни от дъските twintip , което ви дава по-добър контрол на вълни.
  • Размер - размер на вълновата дъска кайт дъската е важна за осигуряване на стабилност и позволява лесно маневриране във вълните. Колкото по-голяма е дъската, толкова по-добра е нейната стабилност и маневреност, но също така трябва да е достатъчно тясна, за да ви осигури по-добро сцепление във вълните.
  • Материал – кайтбордовете трябва да са направени от най-добрите материали, за да осигурят издръжливост и устойчивост на повреди. вълнови дъски кайтбордовете обикновено са подсилени с карбон или кевларен композит за по-голяма здравина и твърдост.
  • Остри ръбове – кайтбордовете за каране на вълни трябва да имат остри ръбове, за да ви осигурят по-добро сцепление във вълните и да ви позволят да маневрирате с прецизност.
  • Извивка на долната част на дъската - извивката на долната част на дъската, наречена рокер, влияе на свойствата на дъската на вълни. Колкото по-голям е рокерът , толкова по-маневрена е дъската и осигурява по-добър контрол във вълните.
  • Дръжки - вълнови дъски кайтбордовете трябва да бъдат оборудвани с дръжки, които ще ви позволят да изпълнявате трикове във въздуха и да маневрирате с дъската във вълните. Дръжките трябва да са здраво закрепени и издръжливи, за да гарантират безопасността на кайтсърфиста.

кайтбордове за напреднали уейв каране – как да изберем правилния?

Изборът на кайтборд за напреднало каране на вълни зависи от нивото на уменията и предпочитанията на кайтсърфиста. За напреднало каране на вълни дъските с по-голяма дължина и по-тясна ширина са най-добри за по-добър контрол и сцепление във вълните. Кайтбордовете за напреднали уейв каране също трябва да бъдат оборудвани с остри ръбове и извита долна част на дъската, което позволява бързо и прецизно маневриране. Преди да закупите дъска, струва си да вземете предвид вашия стил на каране и предпочитания, за да изберете дъската, която най-добре отговаря на вашите нужди.

Wave дъски кайтбордове за професионалисти - какво да търсите?

вълнови дъски кайтсърф дъските за професионалисти са дъски с най-високи параметри, които осигуряват най-доброто представяне и контрол върху вълните. Професионалистите търсят дъски с правилната форма и размер, които ще им позволят да изпълняват най-трудните трикове и маневри. Дъските за професионалисти също трябва да бъдат направени от най-добрите материали, за да осигурят максимална здравина и устойчивост на повреди.

Подробна информация Описание