Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Фойл дъски за кайтсърф

Foil дъски за кайтсърфинг - изберете правилния модел в магазина Sportano.bg

плочи от фолио кайтбордовете са специални дъски, оборудвани с подводно крило, т.е. подводно крило, което повдига дъската над водата по време на каране. Благодарение на това фолио скейтбордът се движи над водата с минимално съпротивление, което ви позволява да постигнете много по-високи скорости, отколкото на обикновена дъска. Hydrofoil е иновативна технология, която революционизира кайтсърфа. В спортния магазин Sportano.pl ще намерите висококачествени дъски за кайтсърф от реномирани марки като Nobile, CORE, F-ONE, Cabrinha или CrazyFly.

на рапира Кайт сърф

Каране на фолиева дъска кайтсърфингът има много предимства. На първо място, благодарение на хидрофела, кайтсърфистите могат да достигнат много по-високи скорости, отколкото на обикновени дъски. Също така, плоскости от фолио кайтбордовете осигуряват голяма стабилност и прецизност, което ви позволява лесно да маневрирате и контролирате дъската по водата. фолио кайтбордовете също са по-гъвкави от обикновените дъски, защото ви позволяват да карате по различни водни повърхности.

Конструкция от фолио Кайт сърф

Дизайн на дъска от фолио карането на кайтборд е изключително важно, тъй като гарантира правилно представяне във водата. плочи от фолио Кайтбордовете се състоят от няколко елемента, включително дъска, подводно крило и специални дръжки. плочи от фолио кайтбордовете обикновено са по-леки и по-тънки от традиционните кайтбордове , което позволява по-лесно каране и повече контрол върху водата.

Хидрокрило това е ключов елемент от фолиото кайтсърфинг. Хидродинамичното крило повдига дъската над водата, намалява съпротивлението и увеличава скоростта. Хидрокрилото обикновено е изработено от лек алуминий или карбон и има специални профили, които осигуряват адекватно повдигане. Хидродинамичното крило е свързано с борда с помощта на мачта, която ви позволява да регулирате височината над водата и ъгъла на атака.

плочи от фолио кайтбордовете също са оборудвани с дръжки, които ви позволяват да изпълнявате трикове във въздуха. Дръжките обикновено се намират отгоре на дъската и могат да се регулират в зависимост от предпочитанията на кайтсърфиста. Струва си да се обърне внимание на качеството на дръжките, защото те трябва да издържат на големи натоварвания при каране на фолио кайтсърфинг.

Как да изберем правилната плоскост от фолио кайтсърфинг?

Избор на правилната плоскост от фолио зависи от нивото на уменията и предпочитанията на кайтсърфиста. Начинаещите кайтсърфисти трябва да изберат по-малки и лесни за управление фолио дъски кайтбордове, докато опитните кайтсърфисти могат да изберат по-големи дъски с фолио кайтсърфинг, за да подобрите уменията си. Струва си да се обърне внимание и на конструкцията на фолиото оборудване за кайтсърф и качеството на използваните материали.

Подробна информация Описание