Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Дъски за кайтсърф twintip

Twintip дъски за кайтсърфинг - правилният избор с магазин Sportano.bg

Кайтсърфът е воден спорт, който изисква подходящо оборудване, включително кайтборд. Twintip дъските са популярен тип дъска, която обикновено се използва в кайтсърфа. Тези дъски са предназначени да дадат на кайтсърфиста повече контрол и маневреност във въздуха и по водата. Изберете от марки като Nobile, CORE, CrazyFly, Airush, DUOTONE или F-ONE в Sportano.bg.

Twintip дъски - основна информация

Twintip дъските са симетрични дъски, които позволяват на кайтсърфиста да кара и в двете посоки. Тяхната характерна черта са и специалните дръжки, които ви позволяват да изпълнявате трикове във въздуха. Twintip дъските се предлагат в различни размери, форми и дизайни, което ви позволява да настроите дъската според индивидуалните предпочитания на кайтсърфиста.

Как да изберем размера на дъската twintip за кайтсърфинг?

Pазмер на дъската twintip зависи от теглото и уменията на кайтсърфиста , метеорологичните условия и предпочитанията за стил на каране. Начинаещите кайтсърфисти трябва да изберат по-малки дъски за по-добър контрол и маневреност, докато по-опитните кайтсърфисти могат да изберат по-големи дъски за повече стабилност и скорост. Правилният размер twintip дъска ще ви позволи да постигнете най-добри резултати и ще повишите нивото на забавление във водата.

Формата на дъската twintip - как се отразява на свойствата на дъската?

дъската twintip е ключов фактор за свойствата на дъската. Дъските с по-тесни форми са по-маневрени и осигуряват повече контрол, докато дъските с по-широки форми осигуряват повече стабилност и скорост. В допълнение, формата на дъската също влияе върху изпълнението на трикове във въздуха и на вода. Дъските с изпъкнала форма в средата са по-подходящи за изпълнение на трикове във въздуха, докато дъските с плоска форма са по-подходящи за каране по вода.

Flex twintip дъски - какво си струва да знаете?

Гъвкавостта на дъска с двоен накрайник е друг важен фактор за свойствата на дъската. Flex е просто гъвкавостта на дъската, която влияе върху динамиката на шофиране и поглъщането на удара. Дъските с повече гъвкавост са по-динамични и осигуряват повече контрол при каране на вълни, докато дъските с по-малко гъвкавост са по-стабилни и осигуряват по-добро ускорение. Заслужава си да изберете дъска с правилната гъвкавост , която отговаря на нашите предпочитания и ниво на напредък.

Рокер на дъска с двоен връх срещу дросел и дръжки - как те влияят на свойствата на дъската за кайтсърф?

Рокерът на дъска с двоен накрайник е извивката на дъската по нейната надлъжна ос. Колкото по-голяма е кобилицата, толкова по-извита е дъската. Рокерът влияе върху стабилността, маневреността и цялостната производителност на дъската. Дъските с по-малко клатене са по-стабилни и осигуряват по-добра скорост, докато дъските с повече клатене са по-маневрени и осигуряват по-добър контрол във въздуха.

Дроселът е гъвкава верига, която свързва кайтсърфиста с дъската. Гриповете са специални ръкохватки, поставени на дъската, които ви позволяват да изпълнявате трикове във въздуха. Дроселът и ръкохватките са ключовите компоненти на дъска с два върха, които ви позволяват да контролирате дъската и да изпълнявате трикове във въздуха.

Изборът на правилния рокер , дросел и twintip дръжки зависи от предпочитанията и нивото на умения на кайтсърфиста. Дъските с по-малко клатене и по-прости дръжки и дросели са идеални за начинаещи кайтсърфисти, които искат да научат основни маневри. От друга страна, дъските с по -клатещи се и по-сложни ръкохватки и гази са идеални за опитни кайтсърфисти, които искат да изпълняват по-напреднали трикове и маневри.

Използването на дъска twintip при кайтсърфинг - какво си струва да знаете?

Twintip дъските са универсални и многофункционални дъски, които са идеални за кайтсърфисти от всички нива. Тези дъски ви позволяват да карате и в двете посоки и да изпълнявате трикове във въздуха. Twintip дъските са идеални за усвояване на основни умения за кайтсърф, както и за по-напреднали трикове и маневри.

Подробна информация Описание