Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Чанти и калъфи за хвърчила

Чанти и калъфи за кайтсърфинг в Sportano.bg

Кайтсърфът е вълнуващ и предизвикателен спорт, който изисква подходящо оборудване и грижа за транспортирането и съхранението му. Чантите и калъфите за кайтсърф са от съществено значение, за да запазим нашето оборудване безопасно и защитено по време на пътуване, съхранение и транспорт. В онлайн магазина Sportano.bg ще намерите калъфи и чанти за кайтсърф от известни марки като Mystic, DUOTONE, Dakine, ION, CrazyFly или Ozone.

Kitesurf - кои модели да изберете?

Чантите за кайтсърф се предлагат в различни размери и форми, от малки чанти за аксесоари до големи чанти за кайтборд . Струва си да изберете чанта, изработена от издръжливи и устойчиви материали, която ще осигури защита срещу механични повреди и влага. Някои чанти също имат допълнителни джобове и отделения, за да организират и съхраняват аксесоарите ви.

Калъфи за кайтборд - как да предпазим дъската при транспортиране?

Когато транспортирате дъската за кайтсърф , струва си да използвате покривало, което ще осигури допълнителна защита срещу механични повреди, влага и UV лъчи. Калъфите за кайтборд се предлагат в различни размери, за да отговарят на размера на вашата дъска. Струва си да изберете покривало, изработено от водоустойчиви и издръжливи материали, което ще осигури безопасност по време на транспортиране.

Калъфи за кайтсърф хвърчила – защо са необходими?

Точно като дъската, кайтсърф кайтът също се нуждае от подходяща защита по време на транспортиране и съхранение. Покритията за кайтсърф хвърчила предпазват хвърчилото от механични повреди, влага и UV лъчи. Калъфите за хвърчила обикновено са изработени от леки и издръжливи материали за лесно транспортиране и съхранение.

Чанти за съхранение на аксесоари за кайтсърфинг - как да опаковате оборудването?

Аксесоарите за кайтсърф като спасителни жилетки, каски или гребла също изискват правилно съхранение и транспорт. Чантите за съхранение на Kitesurf са идеални за тази цел, тъй като имат правилните отделения и джобове, за да ви помогнат да организирате и съхранявате аксесоарите си.

Чанти за носене на дъски за кайтсърф - какво си струва да знаете, преди да купите?

Чантите за кайтсърф са практично и удобно решение за кайтсърфисти, които искат да транспортират своя кайтборд на по-дълги разстояния. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, преди да купите чанта.

На първо място обърнете внимание на размера на чантата, който трябва да отговаря на размера на дъската за кайтсърф, която ще транспортираме. В случай на по-големи дъски, изберете по-големи чанти, които ще ви позволят да транспортирате дъската свободно.

Следващото важно нещо е материалът, от който е изработена чантата. Тя трябва да бъде изработена от издръжливи и устойчиви материали, като найлон или полиестер, които ще осигурят защита срещу механични повреди и влага.

Също така си струва да обърнете внимание на допълнителни елементи, които улесняват транспортирането на чантата, като колела и дръжки. Благодарение на тях е по-лесно да се придвижвате с чантата от едно място на друго.

Последният важен момент е цената на чантата. Заслужава си да изберете модели, които са на цена, съобразена с качеството на изработка и функционалност. По-ниската цена може да означава по-лоша изработка, което може да доведе до по-бързо износване или повреда на чантата.

Подробна информация Описание