Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Обувки за бокс

Боксови обувки: професионални боксови обувки в Sportano

В бокса правилната работа с краката играе една от ключовите роли. Ето защо всеки боксьор - начинаещ или професионалист - се нуждае от правилните боксови обувки, за да развие уменията си и нивото си на владеене на бокса, като същевременно се предпазва от контузии.   

В Sportano ще откриете широка гама от висококачествени професионални боксови обувки на водещи марки от цял свят, като adidas или Everlast.  

Какви боксови обувки да изберем?

Когато избирате боксови обувки, си струва да обърнете внимание на горната част. В повечето модели тя достига зад глезена, като осигурява защита на глезенната става при динамични движения или промяна на посоката на движение от страна на боеца. Като алтернатива могат да се използват ниски ботуши за бокс, но те трябва да са снабдени със специални каишки с велкро за правилно стабилизиране.   

Боксовите обувки имат плоска и доста тясна подметка - особено в сравнение със стандартните спортни обувки. Това им позволява да запазят маневреността си, но и сцеплението си със земята. Повечето съвременни боксови обувки имат специализирана издръжлива мрежа или други системи, които отговарят за тяхната вентилация.   

Високоефективните боксови обувки са с връзки. Те имат няколко тесни капси, разположени близо до центъра на стъпалото, което гарантира възможно най-плътно прилягане без точки на натиск.   

Обувки за тренировки по бокс от професионални марки

Тренировките по бокс са изключително изтощителни, така че подходящите обувки за комфорт и безопасност са много важна част от екипировката на всеки спортист. Вземете например боксовата обувка Everlast Ring Bling EV 8660, изработена от първокласна синтетична кожа и мрежести елементи за дишане. В допълнение към връзките, те имат и здрава лента с велкро на височината на глезена, така че гарантират още по-голяма стабилност и защита на крака.   

Добър избор са и боксовите обувки adidas Box Hog 3 с тънка междинна подметка от EVA пяна, която е отговорна за отличното усещане на земята и осигурява бърза работа с крака. Плетената горна част от синтетичен велур е много удобна и издръжлива, а издръжливостта на предната част на обувката е гарантирана от допълнителния предпазител на пръстите.   

Sportano е широка гама боксови обувки както за начинаещи, така и за професионални боксьори. 

Подробна информация Описание