Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Багаж и транспорт

Пътнически багаж - осигурете си удобен транспорт и пътуване със Sportano 

Отивате на кратко или по-дълго пътуване в планината? Планирате ли поход по пътеките? Ако е така, определено си струва да вземете със себе си подходящ туристически багаж, за да можете да опаковате необходимите дрехи и аксесоари. Нагласете багажа си така, че не само да побере всичките ви вещи, но и да е практичен за транспортиране. В Sportano ще намерите висококачествен туристически багаж от професионални марки като Columbia, Deuter, Osprey, Jack Wolfskin, The North Face, Thule и Tatonka

Туристически багаж - какво може да ви бъде полезно при пътуване? 

Ако търсите подходящия туристически багаж за планинските си експедиции, първо съобразете вида багаж с нуждите си. Това не само ще ви спести място, но и ще ви осигури удобно оборудване по време на прехода на дълги разстояния. 

За пътуване с бебето си изберете пътническа количка. Обикновено тя е предназначена за използване след навършване на 6-9-месечна възраст (в зависимост от модела) и с максимално тегло на товара до 20 kg. Седалката на коша трябва да е регулируема, а коланите да са от меки материали и да могат да се регулират.  

За пренасяне на малък и лек багаж добре ще се отрази туристическият бъбрек, който може да се закопчава удобно на кръста. Най-важните документи или дребни предмети ще са ви под ръка, без да се налага да ги търсите в раницата или чантата. Подобно предназначение има и пътната чанта - със или без колан. Сред моделите можете да намерите прозрачни, в които можете да видите пълното съдържание. Освен това някои предложения са изработени от водоустойчиви материали, така че съхраняването на документи в тях ще бъде най-доброто решение. Sportano предлага и редица туристически куфари, за да можете да поберете цялата си екипировка в един и да я пренасяте навсякъде с лекота. Някои модели имат подвижна раница с размерите на ръчен багаж. От друга страна, туристическият куфар е полезен за съхраняване на важни течни продукти. В магазин Sportano можете да се снабдите и с туристически портфейли

Багаж - как да изберем правилния? 

При избора на подходящ туристически багаж обърнете внимание на материала, от който е изработен. В идеалния случай той трябва да има водоустойчив слой, който да предотвратява попиването на вода в материала. Освен това бързосъхнещата материя е друго предимство на този тип продукти. Правилният багаж трябва да бъде не само издръжлив, но и удобен за ползване, с възможност да побере всичките ви вещи. При къмпингуване или преходи удобството при носене е най-важният въпрос, за да може да се пренася багаж с различно тегло. 

Добра идея е да се снабдите с по-малък багаж, например бъбрек или пътническа чанта, за да можете лесно и бързо да държите под ръка документите си и нещата от първа необходимост. Чантичката за грим е полезна за раницата или куфара, за да предпазва добре течните продукти.  

Как опазвате багажа си по време на пътуване? 

Ако отивате в планината или на къмпинг, е важно да обезопасите правилно всички предмети в багажа си, за да не се повредят или разместят. Козметиката и течните продукти трябва да са в херметически затворени съдове. От друга страна, дрехите и аксесоарите трябва да бъдат правилно прибрани, за да могат бързо да се свалят и използват в зависимост от ситуацията. По време на транспортиране самият пътнически багаж трябва да бъде плътно затворен и обезопасен с допълнителни решения, като закопчалки или катарами. Могат да се включат и етикети за подпис или светлоотразителни елементи.  

Разгледайте широката гама от пътнически багаж, предлагана в Sportano, където нашето професионално обслужване на клиенти ще ви помогне да изберете подходящото оборудване! Ако даден продукт не отговаря на очакванията ви - можете да го върнете до 30 дни! 

Подробна информация Описание