Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Обръчи Хула хоп

Hula-hop в офертата на магазин Sportano: въртене за по-добра форма и фигура!

Категорията "Hula-hops" в Sportano е висококачествено оборудване, с което работата по подобряване на физическата форма, външния вид и благосъстоянието ще протича гладко и ефективно. Колелата за упражнения, събрани в офертата на спортния магазин, са продукти на водещи марки на пазара на фитнес оборудване, така че имате гаранция за високо качество и безопасност.  

Хула-хоп - предимства и ефекти от упражненията

По-тънка талия, бедра и ханш, плосък корем, оформени задни части и по-еластична кожа - това са безспорните предимства на упражненията с обръч. В списъка с ползите от редовното въртене на обръч трябва да добавите и: подобряване на физическата форма и благосъстоянието, укрепване на коремните мускули (добра алтернатива на всички видове "коремни процедури"), а след това - по-добра стойка и ускорен метаболизъм. Важното е, че хула-хопът не ви ограничава по отношение на времето и мястото - можете да се упражнявате също толкова добре, докато гледате любимия си сериал или на открито в парка. 

Класически, с раздели или с тежест - кой обръч да изберете? 

Когато купувате обръч за хула, първо се погрижете да изберете правилния размер на обръча. Правилно избраният обръч трябва да достига от земята до пъпа ви и да тежи около 1,5-2 кг. Твърде тежко и твърде широко/тясно колело може да затрудни упражненията и да възпрепятства редовността. Ако тепърва започвате да се занимавате с обръчи за хула, инвестирайте в гладък и лек обръч за хула с по-голям диаметър. Вече имате опит с обръчите и искате да увеличите трудността и прецизността на движенията си? Опитайте с по-тежък обръч за хула с по-малък диаметър и допълнителни масажиращи пластини. 

Класически обръч

Традиционният, прост обръч е лек и затова е идеален за семейни забавления и развлекателни цели. Ако никога досега не сте се упражнявали с този уред или ако тепърва започвате да работите за подобряване на формата и външния си вид, изберете класическия обръч

Масажен обръч без раздели 

Този обръч е по-тежък от класическия и затова ангажира тялото по-силно и дава по-бързи резултати. Масажният обръч без ребра е подходящ за началото на приключението с тази форма на физическа активност. 

Обръч с табуретки

Специалните пластини (топчета) масажират тялото по време на тренировка, подобряват кръвообращението и стимулират мускулите да работят по-усилено, което води до по-бързи и по-добри резултати от редовното въртене. Обръчът "Хула-хоп" с раздели работи добре за намаляване на целулита. Най-често е сгъваем (частите се захващат и разглобяват при нужда), така че заема малко място и е лесен за транспортиране. Не забравяйте, че обръчът с табуретки може да причини синини. 

Масажиращ обръч с магнити

Вместо с топки този модел е оборудван с магнитни пластини, които оказват натиск върху мускулите, като по този начин увеличават ефективността на масажа. 

Избирайте обръчи за хула от добре познати и доказани марки, за да сте сигурни, че продуктът е висококачествен и безопасен. В Sportano ще откриете обръчи от, наред с други: HMS или inSPORTline, изработени от здрави и издръжливи материали за хора на различни нива. 

Подробна информация Описание