Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Колани за културизъм

Колани за културизъм - изберете правилния със спортен магазин Sportano 

Категорията "Колани за културизъм" на Sportano.bg предлага аксесоари на най-добрите производители на тренировъчно оборудване, с които можете да се справите с увеличаването на тежестите, като същевременно предпазвате лумбалната част на гръбначния стълб. Изберете колан за бодибилдинг, подходящ за вашите параметри и нужди, и постигнете задоволителни резултати в мъртвата тяга, клека, гребането, гребането или пресата с щанга.    

Колани за културизъм - как да изберем правилно коланите за вдигане на тежести? 

Поддържането на мускулите на корема и долната част на гърба по време на упражнения с голямо натоварване е основната задача на колана за културизъм. За да се изпълни правилно, е необходимо да се обърне специално внимание на такива елементи като предназначение, материал, размер, ширина, дебелина и крепежни елементи.  

Тренирате ли кросфит, вдигане на тежести или бодибилдинг на по-високо ниво? Заложете на здрав и издръжлив колан за културизъм, изработен от естествена кожа. Започвате приключението си с щанги и искате да намалите риска от травми при тренировки с тежести? В началото е подходящ колан за бодибилдинг, изработен от синтетичен материал (напр. неопрен, найлон или EVA пяна), който добре отвежда влагата. Задължителни са закопчалките под формата на велкро или катарами/закопчалки. 

Коланът за бодибилдинг трябва да се избере в съответствие с таблицата за размери на производителя, в която обикновено се посочва диапазонът на регулиране на обиколката и степента на увеличение (например с 2,5 см). Изборът на широчина и дебелина на лентата зависи от индивидуалните предпочитания и предназначение. При силовия трибой се използват широки колани, а при двубоите - заострени отпред и широки отзад.  

Посягайки към коланите за културизъм на марки, ценени от професионалните спортисти, като Allright, Trec, HMS или Power System, вие имате гаранция за висококачествени материали, удобство при употреба и дълъг живот. 

Кожени, дамски, с верижка - видове колани за културизъм 

Кожен колан за културизъм

Най-често за производството му се използва естествена телешка или кравешка кожа. Можете да намерите и модели, изработени от набук, обработен с масло. Коженият колан за бодибилдинг е издръжлив и използването му се препоръчва предимно на напреднали хора: бодибилдъри, силови триатлонисти и кросфитъри. 

Женски колан за културизъм

Коланът за културизъм за жени се предлага в широка гама от цветове, както от кожа, така и от неопрен. Той трябва да има пълно и лесно регулиране във всяка посока и ергономичен контур за по-добро прилягане към женската фигура (така че да не се впива в бедрата, например). Ще използвате ли колана срещу кожата си? Уверете се, че има гладка вътрешна повърхност (напр. велур) с подсилени, тънки и нетвърди шевове, за да избегнете неприятни протривания. 

Колан за културизъм с верига

Най-често това е кожен колан за културизъм със стоманена верига, прикрепена към него с кука, на която може да се окачи допълнителна тежест (напр. броня). Използва се например за набирания на лост или шведски лицеви опори. 

На Sportano.bg сме събрали най-добрите колани за културизъм, с които ще вдигнете повече и ще подобрите нови рекорди, като елиминирате прекомерното натоварване на гръбначния стълб. 

Подробна информация Описание