Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Обувки за волейбол на закрито

Обувки за волейбол на закрито в Sportano.bg

Изборът на правилните обувки за волейбол на закрито е от решаващо значение за комфорта при игра и защитата от травми. В Sportano.bg ще намерите широка гама от волейболни обувки, които ще отговорят на очакванията както на начинаещите, така и на напредналите играчи. Предлагаме продукти само от реномирани производители като Mizuno, Nike, PUMA, Joma или ASICS, които предлагат най-високо качество.

Обувки за волейбол на закрито: какво да знаете, преди да купите

Изборът на правилните обувки за волейбол на закрито е от решаващо значение за комфорта при игра, представянето на играчите и защитата от травми. Преди да направите покупка, си струва да отбележите няколко ключови характеристики на обувките, които ще ви помогнат да изберете най-добрия модел за вашите нужди.

Добре подбраната омекотяваща система на обувките за волейбол помага да се предпазят ставите и мускулите от ударите при динамичните движения на игрището. Висококачествените обувки ще имат междинна подметка, изработена от материали като EVA или гел, за да осигурят адекватно омекотяване. Сцеплението на обувките със земята, особено с паркета, е от решаващо значение за стабилността и скоростта на играча. Подметката, изработена от немаркираща гума, гарантира добро сцепление и избягва оставянето на следи по повърхността на пода.

Правилната вентилация на волейболните обувки поддържа краката сухи и удобни по време на мача. Избирайте обувки с дишащи материали, като мрежа или перфорирани елементи. Леките обувки ще ви позволят да се движите по-бързо и по-динамично по време на мача. Не забравяйте обаче да не жертвате омекотяването или стабилността в замяна на по-леки обувки.

Прилягането на обувките е от решаващо значение за комфорта и представянето на спортиста. Преди да закупите обувките, измерете внимателно стъпалото си, за да изберете правилния размер. Обувките не трябва да са нито прекалено свободни, нито прекалено тесни. Препоръчително е да инвестирате в обувки от изпитани марки, които са известни с производството на висококачествени обувки за волейбол на закрито. Преди да купите, прочетете и отзиви от други волейболисти, за да разберете как се представя даден модел на практика.

Обувки за волейбол: ръководство за избор за начинаещи и напреднали играчи

Изборът на подходящи обувки за волейбол зависи от нивото и опита на играча.

За начинаещите играчи най-важното е обувките да са удобни и да прилягат добре на крака. Затова избирайте модели, които осигуряват оптимална опора на стъпалото и позволяват на крака да се движи свободно по терена. Обувките не трябва да са прекалено тежки или прекалено твърди, което може да попречи на играта и да допринесе за умората на краката. За начинаещите играчи е важно също така да се осигури адекватно омекотяване, което да помогне за избягване на травми и намаляване на риска от контузии.

За напредналите играчи изборът на обувки е по-сложен. В този случай най-важните фактори са лекотата и гъвкавостта на обувките, които ще позволят бързи движения и динамични скокове. По-опитните играчи трябва да избират модели с подходяща система за омекотяване, която ще позволи ефективно разпределение на силата при скокове и смяна на посоката. За напредналите играчи са важни и материалите, от които са изработени обувките. Най-добрите модели са изработени от леки и издръжливи материали, които осигуряват адекватна стабилност и сцепление.

Закрити обувки за волейболисти: как да изберем идеалния размер и кройка

Изборът на правилната кройка и размер на обувките е от ключово значение за доброто представяне на терена.

Изберете правилния размер

Добре подбраните обувки са гаранция за комфорт и свобода на движението. При избора на вътрешни обувки е важно да се обърне внимание на точните размери на стъпалото. Трябва да измервате стъпалото си вечер или след тренировка, тъй като тогава то е по-оток и е по-близо до състоянието, в което ще бъде по време на игра. За обувките за игра на закрито е препоръчително да избирате модели, които са с половин номер по-малки от спортните обувки, които обикновено носите, тъй като обувките за игра на закрито са по-приспособени към стъпалото.

Мода

Сред обувките на закрито за волейболисти могат да се разграничат няколко стила. Сред най-популярните са обувките с ниска кройка, които представляват модели с ниска кройка, и обувките със средна кройка, с кройка до глезена. Обувките с ниска кройка са по-гъвкави и позволяват свобода на движенията, докато обувките със средна кройка осигуряват по-голяма стабилност и предпазват глезена от нараняване. В крайна сметка изборът зависи от предпочитанията и стила на игра на играча.

Обърнете внимание на материалите

Материалите, от които са изработени вътрешните обувки, оказват значително влияние върху тяхното качество и издръжливост. Най-добрите модели са изработени от леки и издръжливи материали, които осигуряват подходяща стабилност и сцепление. Важно е също така да се използва специална подметка, която осигурява сцепление върху различни повърхности.

В обобщение, изборът на перфектните обувки за волейболисти е ключова част от екипировката на всеки играч. Трябва да се обърне внимание на правилния размер, кройка и материали на обувките. Имайте предвид, че правилно подбраните обувки ще повишат ефективността и ефикасността на корта и ще помогнат за избягване на контузии.

Най-добрите обувки за волейбол на закрито от най-добрите марки

В Sportano.bg предлагаме най-добрите обувки за волейбол на закрито за всяко ниво, с различни видове подметки и технологии, за да ви помогнем да постигнете най-добрите си резултати. Каним ви да се запознаете с предложенията на магазина и да изберете обувки, които ще отговорят на очакванията и на най-взискателните спортисти!

Подробна информация Описание