Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Наколенки и протектори за волейбол

Волейболни наколенки и протектори - изберете издръжливи и добре пасващи модели в магазин Sportano 

Волейболните протектори и наколенки са незаменима екипировка при игра на волейбол, която осигурява високо ниво на комфорт и безопасност. Те предпазват отделните части на тялото, включително коленете, от сериозни наранявания и ожулвания в резултат на скокове или динамични движения на игрището. В нашия спортен магазин ще намерите висококачествени наколенки и протектори за волейбол от известни марки като Mizuno, SELECT, Joma или McDavid. Със сигурност ще изберете подходящите модели, за да направите всяка тренировка или игра за развлечение с любимите си хора безопасна и удобна. 

Предпазители за подбедрици и волейболни подложки - важна част от безопасността, която си струва да имате 

Професионалните волейболни наколенки и подложки за волейбол предпазват отделните части на тялото от сериозни наранявания, които могат да възникнат в резултат на удари или падания върху твърдата повърхност на корта. По време на игрите има динамични маневри и скокове, които могат да доведат до травми. Наколенките предпазват коленете от натъртвания, а волейболните наколенки са предназначени не само за коленете, но и за предмишниците или лактите. Специалният слой и стелката свеждат до минимум риска от нараняване, като в същото време не пречат при носене. Волейболните наколенки също така са отговорни за стабилизирането на ставата, така че коленете да не са изложени на риск от усукване или нараняване.  

Избор на протектори за волейбол - основна информация 

На пазара се предлагат популярни протектори за волейболни лакти или лакътни стави, както и протектори за волейболни колена. Те се отличават с контуриран и плътно прилепващ дизайн и са проектирани така, че да стабилизират правилно ставата и да предпазват от нараняване. Преди всичко волейболните протектори имат малко по-различен дизайн от класическите наколенки - много по-дълги и с по-дебел материал в мястото на защита (коляно или лакът). Някои модели протектори покриват с материал много по-голяма площ от тялото, а в областта на коленете и лактите материалът е много по-дебел и има вложка.  

Когато избирате протектори за лакти или колене, е важно да изберете модели с издръжлива, но гъвкава конструкция. Струва си да се разгледа материалът на конструкцията, където за производството им обикновено се използват синтетични материали като полиестер, понякога с примеси от памук. Това прави протекторите здрави и гъвкави. Материалът трябва също така да отвежда ефективно влагата и топлината.  

Избор на наколенки за волейбол - основна информация 

Ако се чудите кои наколенки за волейбол да изберете, преди всичко е важно да изберете правилния размер. Те не могат да бъдат твърде големи, а твърде малките могат да бъдат неудобни по време на игра и да създават натиск, причинявайки протриване. От друга страна, ако са твърде широки, могат да се изплъзнат и да пречат при движение. Недобре оразмерените волейболни наколенки няма да изпълняват функцията си. Когато избирате, обърнете внимание на дизайна на наколенките, където те обикновено са пълни с пяна или гел с дебел слой, за да осигурят защита. Популярна опция в наши дни са гел наколенките за волейбол, които предлагат комфорт при носене. Другите части на продукта трябва да са достатъчно гъвкави, за да прилягат към тялото, без да ограничават движенията. Най-добрите наколенки за волейбол са безшевни модели, които гарантират комфорт.  

Волейболни протектори и наколенки за деца 

За най-младите любители на волейбола инвестицията в наколенки и протектори може да бъде изключително полезна. Тъй като децата и младежите все още развиват уменията и техниката си, е лесно да паднат и да се наранят. Наколенките и протекторите са ефективни за предотвратяване на сериозни наранявания. Волейболните наколенки за деца и волейболните протектори за деца трябва да се избират най-вече по отношение на правилния размер. На пазара се предлагат специални детски волейболни наколенки, които са предназначени за най-малките волейболни ентусиасти.  

Марки, предлагащи качествени подложки за волейбол и наколенки 

В Sportano можете да се снабдите с висококачествени волейболни наколенки и протектори от доказани производители. Ако търсите подходящия модел, изберете волейболните наколенки Mizuno. Те се отличават с добро прилягане и гъвкава конструкция, както и с висока дишаемост. Някои модели разполагат с иновативната система MIZUNO INTERCOOL, която отговаря за постигането на правилното ниво на вентилация.  

В нашия магазин ще намерите и волейболни протектори Mizuno, които са изработени от комбинация от няколко материала и се отличават с гъвкава конструкция, както и с удобна за носене материя.  

От друга страна, волейболните протектори McDavid са снабдени с технологията hDc™, която отговаря за оптималното управление на влагата, осигурявайки сухота по време на активност. Освен това технологията hEX® използва подложка, която се движи заедно с тялото, като гарантира защита на колянната става.  

Подробна информация Описание