Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Въжета за трапец

Трапецовидни линии в офертата на спортния магазин Sportano.bg

Сбруите са ключов елемент от оборудването за уиндсърф, който ви позволява да свържете сбруята към дъската за уиндсърф. Въжетата са отговорни за прехвърлянето на силата от тялото на уиндсърфиста към дъската, позволявайки свободно маневриране и контролиране на посоката на движение. Затова си струва да обърнете внимание на тяхното качество и издръжливост. В Sportano.bg разполагаме с професионални колани от марки като NeilPryde, Dakine и Unifiber.

Материали, използвани за производството на трапецовидни линии

Трапецовидните линии обикновено са изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана, кевлар или фибростъкло. Всеки от тези материали има своите предимства и недостатъци. Неръждаемата стомана е здрава и устойчива на корозия, но може да бъде тежка и твърда. Кевларът и стъклените влакна са по-леки и по-гъвкави, но в същото време по-малко устойчиви на механични повреди. Изборът на материал трябва да бъде съобразен с индивидуалните нужди и предпочитания на уиндсърфиста.

Как да изберем правилните въжета за колани за уиндсърф?

Изборът на правилните линии на трапеца е важен, защото влияе върху качеството и комфорта на плаване. Въжетата трябва да бъдат адаптирани към размера на колана, индивидуалните нужди и предпочитания на уиндсърфиста. Най-важните фактори, които трябва да имате предвид, са дължината на линиите, дебелината и здравината на материала и системата за закрепване.

Регулиране на въжетата при уиндсърф

Регулирането на въжетата на коланите е важно, за да ви е удобно и безопасно по време на плаване. Въжето трябва да прилепва добре към тялото и да позволява свободно движение по време на маневри. Корекциите трябва да са лесни и интуитивни, за да позволяват бързо адаптиране към променящите се условия на плаване.

Смяна на трапецовидните линии - кога и как да се направи?

Ако въжетата са износени или повредени, те трябва да бъдат заменени, за да се осигури максимална безопасност по време на плаване. Смяната на трапецовидните линии е лесна и може да се извърши самостоятелно или с помощта на специалист. Не забравяйте да изберете правилния материал и дебелина на линията, за да осигурите здравина и безопасност по време на плаване.

Грижа и поддръжка на въжета за колани при уиндсърф

Въжетата изискват редовна грижа и поддръжка, за да се гарантира техният дълъг живот и максимално ниво на здравина. Въжетата трябва редовно да се почистват и подсушават след всяка употреба, за да се предотвратят неприятни миризми и да се увеличи тяхната издръжливост. В случай на повреда или износване, помислете за ремонт или подмяна на въжетата, за да осигурите максимална безопасност по време на плаване.

Подробна информация Описание