Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Хибридни якета

Хибридни якета - изберете най-модерните модели в Sportano 

Хибридното яке е отличен избор за по-студените сезони, като осигурява топлинен комфорт в областите, които са най-изложени на неблагоприятни условия. Тя се характеризира с висока дишаемост, а допълнителните водоустойчиви или ветроустойчиви покрития гарантират универсална употреба при дейности на открито. В Sportano предлагаме широка гама от хибридни якета, които са идеални за туризъм, бягане или градска употреба.  

Хибридни якета - какви са те и какво ги характеризира? 

Хибридното яке е комбинация от изолирани дрехи, често с пълнеж от пух, с качествата на софтшел яке. Отличава се с подходящо разположение на панелите, които са пълни с пух или изолация. Те се намират на места, изложени на студ, като гърдите, гърба или раменете. Използва се т.нар. технология bodymapping, която трябва да осигури топлина там, където тялото се нуждае най-много, както и да гарантира ветроустойчивостта и дишането на продукта.  

Понякога вместо характерните камери на кожуха се използва допълнителен слой изолирана мембрана. Други части на дрехата са изработени от по-леки и по-тънки материали, които осигуряват подходящ въздушен поток.  

В магазин Sportano предлагаме широка гама от хибридни якета на професионални марки като Salewa, Peak Performance, CMP, La Sportiva или Marmot. Ще намерите мъжки и дамски хибридни якета с различни кройки, които ще ви защитят отлично от неблагоприятни условия. 

Кога си заслужава да се решиш да си купиш хибридно яке? 

Хибридното яке има широк спектър от приложения, което го прави подходящо както за интензивни дейности, така и за ежедневна употреба. Характеризира се с голям комфорт и свобода на движенията благодарение на използването на еластични и меки материали. Хибридните якета са предназначени за ежедневно носене по пътя към работа, училище или пазаруване. Подходящи са и за интензивни дейности като бягане или колоездене, а благодарение на топлинните си свойства могат да се носят и при преходи на дълги разстояния в планината. 

Технологии в хибридните кранове - какви решения можем да очакваме в тях? 

Хибридното яке е изработено от материали, които са проектирани така, че да осигуряват оптимално ниво на термична защита, като същевременно поддържат подходяща дишаемост. Освен това някои модели са оборудвани и с решения, които отговарят за защитата от дъжд, сняг и влага. 

Сред видовете синтетични изолации, използвани в дрехите за открито, може да срещнете технологията Primaloft. Тя се състои от полиестерни микрофибри и гарантира висока топлоизолация и същевременно устойчивост на влага. В облеклото е използван и слой от мембрана ClimaProtect, който предпазва от вятър, студ и неблагоприятни условия. Материалът е изработен по ламинатна технология. От своя страна, отделните модели якета Marmot имат мека и издръжлива материя Pertex®Quantum, която е разработена от тънки сплитки. Тя гарантира висока водоустойчивост и ветроустойчивост.  

Някои модели на хибридното яке Salewa и Peak Perfomerce имат специално водоотблъскващо покритие с технология DWR, което осигурява защита от дъжд или сняг. Тя позволява на влагата да се плъзга по повърхността на тъканта. 

Как да изберем правилното хибридно яке? 

Когато купувате хибридно яке, обърнете внимание на подходящите технологии и материи. Както вече споменахме, моделите якета имат слоеве, които предпазват от дъжд или вятър. При избора се ръководете и от приложението - дали ще се използва по време на спорт или за ежедневно носене? Освен това вземете предвид кои части на тялото ви са предназначени да предпазват от студ, тъй като различните стилове якета имат различни зони на изолация.  

Широката гама от хибридни якета в магазин Sportano ще ви позволи да изберете яке по мярка както за мъже, така и за жени. Със сигурност ще намерите подходящия модел за техничен туризъм в планината или за катерене. Хибридното яке е идеално за ежедневна употреба в града благодарение на модерния си стил. Възползвайте се от нашето професионално обслужване на клиенти, което ще ви помогне да изберете връхно облекло за всяка дейност! 

Подробна информация Описание