Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Импрегниращи препарати за обувки

Импрегнация за обувки - защита и грижа за вашите обувки

Импрегнациите за обувки са препарати, които се използват за защита на обувките от вода, мръсотия и механични повреди. Използват се предимно за обувки от естествени материали, като кожа или велур, но също и за обувки от синтетични материали. Импрегнирането на обувки е важен етап от грижата за обувките, който ви позволява да поддържате естетическия си вид и осигурява дълготрайна защита срещу вредни външни фактори. В Sportano.pl ще намерите най-добрите импрегнации за обувки от марки като Nikwax или TOKO.

Видове хидроизолация за обувки - кой да изберете?

На пазара се предлагат различни видове уплътнители за обувки. В зависимост от техния състав и приложение, можем да разграничим спрей, течни и аерозолни импрегнации. Всеки от тях има свои собствени характеристики и приложения, така че си струва да изберете импрегнации, адаптирани към вида на материала, от който са направени обувките.

Как работи хидроизолацията на обувки? Механизъм на действие

Импрегнациите за обувки създават невидимо защитно покритие върху повърхността на обувките, което предотвратява проникването на вода, мръсотия и други вредни вещества вътре в обувките. Импрегнациите за обувки покриват влакната на материалите, от които са направени, което ги прави по- устойчиви на влага и мръсотия. Благодарение на това обувките запазват първоначалното си качество и остават естетични за по-дълго време.

Защита срещу вода и мръсотия – ключова функция на водоустойчивите обувки

Импрегнациите за обувки осигуряват ефективна защита срещу вода и мръсотия. Благодарение на тях обувките са по-устойчиви на влага и по-лесно се премахват петна от тях. Импрегнирането на обувки също прави материала по-малко податлив на механични повреди, като ожулвания или огъвания.

Защита срещу механични повреди - защо си струва да използваме импрегнанти?

Импрегнациите за обувки, освен защита срещу влага и мръсотия, осигуряват и защита срещу механични повреди. Благодарение на това обувките са по-устойчиви на абразия, огъване или други механични повреди, което се отразява на тяхната издръжливост и експлоатационен живот.

Как да използваме хидроизолация за обувки? Съвети и трикове

За да работи ефективно хидроизолацията, тя трябва да се използва в съответствие с инструкциите на производителя. Преди нанасяне на импрегнирането, обувката трябва да бъде добре почистена от мръсотия и изсушена. Импрегнирането трябва да се нанесе равномерно върху цялата повърхност на обувката и след това да се остави да изсъхне. Уверете се, че хидроизолацията е напълно суха, преди да използвате ботушите отново.

Безцветни и цветни импрегнации за обувки - какво да избера?

На пазара има безцветни и цветни импрегнации за обувки. Безцветните импрегнации не променят цвета или текстурата на материала, което означава, че са подходящи за използване върху обувки в различни цветове. Цветните импрегнации са посветени на обувки в един определен цвят, благодарение на което те могат да бъдат подсилени и цвета на обувките освежен. Когато избирате цветна импрегнация, струва си да се уверите, че е напълно водоустойчива, за да избегнете грозно обезцветяване.

Подробна информация Описание