Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Шалтета

Постелки за спане - удобен и практичен избор в магазин Sportano.bg

Постелките за спане са основен елемент от туристически, къмпинг или пътувания за оцеляване, които осигуряват удобно място за спане при различни метеорологични и теренни условия. Благодарение на спалните постелки, които могат да бъдат изработени от различни материали, можете да си осигурите изолация от земята, топлинен комфорт и комфорт при спане дори на твърди и неравни повърхности. В днешно време спалните постелки стават все по-леки, издръжливи и практични, което ги прави незаменим елемент от екипировката на всеки турист.

Топлоизолация: основа за комфортен сън сред природата

Топлоизолацията е една от най-важните функции, изпълнявани от спалните постелки. Добрите постелки за спане осигуряват защита срещу загуба на топлина, което не позволява на тялото да се охлажда по време на сън. Много постелки за спане имат специални слоеве, които ефективно изолират от студена и влажна земя, като пяна, синтетични влакна или алуминиеви покрития. По този начин спалните постелки осигуряват защита срещу замръзване, влага или вятър, благодарение на което сънят в лоното на природата става комфортен и приятен.

Лек дизайн и лесен транспорт: идеален за пътници

Леките и сгъваеми постелки за спане са идеалното решение за хора, които пътуват сами и ценят малкия багаж. Благодарение на иновативните технологии спалните постелки придобиха тегло и размери, станаха по-практични и удобни. Сгъваемите спални постелки могат лесно да се опаковат в раница или багажник за велосипед, което улеснява транспортирането и преместването от място на място.

Изборът на правилната дебелина: ключът към комфортния сън

Дебелината на дунапренената подложка е един от най-важните фактори, влияещи върху комфорта на съня. Правилно подбраните спални постелки трябва да са достатъчно дебели и меки, за да осигурят комфорт и защита от твърда почва, но в същото време да не са много тежки, за да не натоварват много гърба и да не ограничават подвижността. Струва си да обърнете внимание на индивидуалните нужди и предпочитания, като тегло, височина и вид дейност, за да изберете правилната дебелина и да си осигурите здравословен и комфортен сън в лоното на природата.

Бързо и лесно почистване: съвети за поддръжка

За да запазите подложката от дунапрен в добро състояние за дълго време, трябва редовно да почиствате прах, пясък и мръсотия от нея. За целта можете да използвате метла, четка или прахосмукачка, а при по-големи замърсявания е добре да изперете постелката в хладка вода с мек препарат, след което да я изплакнете и подсушите старателно. Важно е да не използвате гореща вода, белина или химикали, които могат да повредят материала.

Устойчивост на влага и издръжливи материали: постелки за спане за всяко приключение

Постелките за спане трябва да са устойчиви на влага и да не допускат натрупване на вода, за да не се увеличава теглото и да се намалява топлоизолацията. Много постелки за спане имат покрития или импрегнации, които предотвратяват абсорбирането на вода, което е особено важно при пътувания до мокри и влажни места. Устойчивите материали като найлон, полиестер или PVC осигуряват устойчивост на абразия и пробиви, което увеличава живота на спалните постелки и ви позволява да им се наслаждавате дълго време.

Постелки за спане за деца: какво си струва да знаете

Постелките за спане за деца трябва да бъдат правилно подбрани по размер и дебелина, за да осигурят комфортен сън на децата. Също така си струва да обърнете внимание на материалите, от които са направени постелките за спане за деца, така че да са безопасни и лесни за почистване. Децата често обичат да играят в лоното на природата, така че си струва да инвестирате в спални постелки, които ще им позволят да се насладят напълно на дейности на открито.

Подробна информация Описание