Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Одеяла за пикник

Одеяла за пикник - перфектно решение за всеки повод

Одеялото за пикник е незаменима част от екипировката за всеки повод, не само по време на пикник, но и по време на почивка, по време на излети на плажа или по време на излети в планината. Благодарение на многофункционалността си, одеялото за пикник може да се използва по много начини, като място за сядане, спане или защита от неблагоприятни метеорологични условия. Много производители предлагат богат избор от одеяла за пикник, така че има по нещо за всеки.

Комфортен сън сред природата: одеяло за пикник като алтернатива на матрака

Одеялото за пикник може да бъде алтернатива на традиционните туристически матраци, особено при кратки пътувания в лоното на природата. Благодарение на меката и топла повърхност, одеялото за пикник осигурява удобство и комфорт по време на сън, дори и върху твърда и неравна повърхност. Одеялото за пикник може да се използва и като допълнителен изолационен елемент, осигуряващ защита от студ и влага.

Устойчивост на влага и вода: защита срещу дъжд и влажна земя

Одеялото за пикник трябва да е устойчиво на влага, така че потребителят да не бъде изложен на влажна земя. Много одеяла за пикник са направени от водоотблъскващи материали, които предотвратяват абсорбирането на вода, като същевременно са лесни за почистване. Благодарение на това одеялото за пикник може да се използва на мокра трева или на плажа, без риск от намокряне.

Лек дизайн и лесно съхранение: одеяло за пикник, което трябва да имате за ваканционния си багаж

Одеялото за пикник трябва да е леко и удобно, за да може лесно да се носи и съхранява. Много одеяла за пикник имат специални закопчалки или ремъци, благодарение на които могат да се сгъват и транспортират по удобен начин. Одеялото за пикник е основен елемент от ваканционния багаж, който ще заема малко място и в същото време ще осигури комфорт и удобство по време на почивка.

Многофункционалност на одеялата за пикник: различни приложения и възможности за използване

Одеялото за пикник е не само елемент от екипировката по време на пикник, но и идеално решение по време на почивка, на плажа, на басейна или в планината. Благодарение на своята многофункционалност, одеялото за пикник може да се използва като място за почивка, сядане, сън, както и като защитен елемент срещу вятър или студ. Одеялата за пикник са популярни и сред хората, които практикуват всякакви спортове на открито, като колоездене и бягане, защото ви позволяват да почивате навсякъде.

Одеяла за деца и животни: комфорт за деца и домашни любимци

Одеялото за пикник е идеално решение за семейства с деца и домашни любимци, защото ви позволява да си починете удобно на чист въздух. Много одеяла за пикник се предлагат в различни размери, което им позволява да бъдат адаптирани към нуждите на най-малките и домашните любимци. Одеялата за пикник за деца и домашни любимци често имат и допълнителни елементи, като джобове или дръжки, което ги прави по-лесни за пренасяне и съхранение.

Защита от вятър и студ: одеяло за пикник като елемент на защита срещу неблагоприятни метеорологични условия

Одеялото за пикник може да бъде отличен защитен елемент срещу вятър и студ, особено при излети в планината или езерото. Много одеяла за пикник имат специални закопчалки или ремъци, така че могат лесно да се прикрепят към други предмети, като дървета или камъни. В допълнение, някои одеяла за пикник имат отразяващи елементи, което ви позволява да увеличите безопасността на потребителя по време на дейности на открито.

Подробна информация Описание