Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Електрически скейтбордове

Електрически скейтбордове: модерно градско шофиране със Sportano.bg

Електрическите скейтбордове в магазин Sportano са ново измерение на активността на открито и много забавление с минимални усилия. Оборудването от най-добрите марки ще ви позволи да стигнете до работа или училище със стил. Електрически скейтборд с класически дизайн или може би ховърборд? В нашата оферта ще намерите електрически скейтбордове, които се управляват ръчно и с правилна координация на движенията на тялото. Експертите в областта на кънките ще се погрижат за вашата безопасност: продуктите, предлагани в нашия магазин, се характеризират с най-високо качество на изработка и прецизно завършване на отделните елементи на цялата конструкция. 

В Sportano.bg ще откриете мечтания електрически скейтборд не само за възрастни, но и за деца - с подходящи за възрастта технически спецификации, така че да можете да гарантирате на децата си забавно занимание със спокойствие. Гамата включва и модели с по-висока максимална скорост, натоварване и пробег, за да ви осигури бързо и удобно придвижване в града

Закупуване на електрическа дъска: какво да търсите?

Електрическите скейтбордове са чудесна идея за подарък и начин да стигнете бързо до целта си. Устройството не заема много място, изглежда модерно и стилно и може да се използва от хора на почти всякаква възраст. Планирате да закупите електрическа дъска? Обърнете внимание на вида на използвания двигател, батерията и разстоянието, което може да се измине с едно зареждане. В Sportano.bg ще откриете скейтбордове с максимална скорост до 16 км/ч, предназначени за детски игри, както и по-мощно оборудване, с което ще можете да ускорите и да усетите вятъра в косите си. По същия начин можете да решите въпроса с максималния пробег - ако използвате борда си като транспортно средство, заложете на модели, които ви позволяват да изминете до 20 км, без да се налага да зареждате батериите

Когато купувате електрически скейтборд, от решаващо значение са видът на устройството и типът на управление. В магазин Sportano ще намерите класически електрически скейтбордове, оборудвани с дистанционно управление с каишка за китката, което ви позволява да променяте скоростта. Можете да изберете и електрически ховърборд, при който посоката и скоростта на движение на оборудването зависят от движенията на тялото ви и заемането на правилна позиция. 

Електрическата дъска за каране може да има различни размери на колелата - по-малките колела са по-подходящи за деца. Тези елементи, изработени от висококачествена гума, осигуряват тиха и безпроблемна работа. В офертата на Sportano ще намерите модели, съобразени с телесното тегло на възрастни и деца, затова преди да закупите, прочетете максималното натоварване, посочено от производителя. Широката гама от модели, предлагани в нашия магазин, ще ви позволи да изберете най-подходящия за вас дизайн. 

Електрически скейтбордове от водещи марки в магазин Sportano 

Със Sportano.bg можете да разчитате на сигурно и изпълнено с усещания пътуване. Най-доброто адаптиране на оборудването към пътуването и безотказната работа са резултат от работата на специалисти, които се опитват да отговорят на очакванията на най-взискателните потребители. Избирайки оборудване от добре познати и уважавани марки, можете да сте сигурни в надеждната конструкция и високия комфорт. Използването на издръжливи материали, нехлъзгащи се повърхности, отлично омекотяване и интуитивно управление са отличителните характеристики на технически усъвършенстваните електрически скейтбордове, които превръщат изминаването на километри по пътя във всекидневно удоволствие. Изберете идеалната електрическа дъска в магазин Sportano! 

Подробна информация Описание