• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Roxy

Roxy

Основана през 1990 г., Roxy е марка, собственост на Quiksilver. Първоначално компанията е специализирана в създаването на дамски сърф облекла, но скоро разширява асортимента си и включва други продукти, предназначени предимно за жени. 

Първият посланик на компанията е Лиза Андерсен, която носи продуктите на Roxy по време на печелившите състезания. След тези успехи марката започва да спонсорира допълнително състезания по сърф, като по този начин укрепва пазарната си позиция.  

Оттогава насам марката непрекъснато разширява своята гама. Днес, освен сърф облекла, гамата на Roxy включва и спортни и ежедневни облекла за жени и деца, както и професионални обувки, чанти, раници и други подобни аксесоари. През 2003 г. компанията въвежда в гамата си и колекция сноуборд, създадена в сътрудничество с Mervin Manufacturing. По-малко от две години по-късно Roxy пуска на пазара линия ски и ски обувки, резултат от сътрудничество с професионалната марка Rossignol.  

Roxy използва модерни технологии в своите продукти, включително Silky Smooth, която осигурява лекота, гъвкавост и високо ниво на потискане на вибрациите на сноуборда. Непрекъснатото развитие на компанията я изведе на върха на съвременния свят. Професионалните аксесоари, качествените дрехи и уникалният дизайн са истинските отличителни белези на Roxy - вече култова марка в света на спорта. 

Подробна информация Описание