Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Електроника и лодки за захранка

Риболовна електроника и лодки за стръв на Sportano.bg

Съчетаването на страст и технология е чудесен начин за успешен риболов. Електронните джаджи за риболовци, като лодки за стръв, риботърсачи и индикатори за кълване от марки като Deeper, JRC и RidgeMonkey, които се предлагат в Sportano, гарантират качество и успех при всеки риболовен излет! 

Лодка с примамка за професионални риболовци

Лодката за стръв е част от оборудването, което ви позволява да пускате точно стръв във воден басейн. Тези дистанционно управлявани джаджи за риболовци се различават значително по функционалност, което ви позволява да изберете устройство според нуждите си. На какво трябва да обърнете внимание, когато избирате лодка за стръв? 

Капацитет на лодката за стръв

Количеството храна, което може да се побере в камерата, обикновено варира от 1 кг до 5 кг. По-голямата товароносимост обаче се отразява на размера на устройството. Това трябва да се вземе предвид при планирането на пространството в багажника на автомобила. 

Какъв е обхватът на лодката за стръв?

По-простите модели обикновено могат да плават на около 500 м, а по-напредналите - на много повече. Тези, които обмислят коя лодка за стръв да купят, трябва да обърнат внимание и на сензора за обхват. 

Лодка с примамка - скорост и време

Скоростта на лодката за стръв обикновено е между 1 и 3 m/s. Максималният живот на батерията варира в зависимост от това колко дълго при максимална скорост плава оборудването. Обикновено тя е около 2-3 часа

Обем на лодката за стръв

Лодката за стръв е голямо удобство за риболовците на шаран и добра алтернатива на кастинга. Лодката за стръв е чудесна алтернатива на кастинга и може да се използва за безпроблемно доставяне на стръвта до целта на риболовеца. В повечето модели двигателите са оптимизирани така, че нивото на шума да е възможно най-ниско. Затова си струва да обърнете внимание на устройствата с безчеткови двигатели

Лодки с примамки и безопасност

За да избегнете загубата на маневреност, а може би и на ценна екипировка, е добре да изберете лодка за стръв с GPS автопилот. Тя ви позволява да запаметявате местата за риболов и по този начин да връщате оборудването си. Достатъчно е по-късно да изберете съответната опция на дистанционното управление и устройството ще отплава на същото място. Осветлението е полезно и за определяне на местоположението на оборудването от разстояние, особено след стъмване. 

По-малко усъвършенстваните модели обикновено позволяват само да пуснете примамката на избрано място. Лодката за дънни примамки с риботърсач допълнително ще ви помогне да изберете оптималното място за поставянето им на дъното и да откриете зоната на хранене на рибите, а във връзка с GPS навигационния модул ще бъде още по-ефективна. 

Електронни джаджи за риболовци

Лодката за стръв е само една от няколкото части на оборудването, които ви помагат да ловите риба. Сред джаджите за риболовци са и уреди за търсене на риба, маяци и захранващи батерии

Риболовен сонар

С помощта на Bluetooth или WiFi модули уредите могат да се свързват чрез приложения към смартфони с Android и iOS и да показват къде се отразява сигналът, т.е. къде се открива дъното или рибата, например. 

Powerbank за риболовците

Захранващият блок за рибаря трябва да е устойчив на вода и евентуални изпускания. За да избегнете носенето на кабели, е добре да обърнете внимание дали захранващата банка има индуктивно (безжично) зареждане. Някои модели смартфони могат да се зареждат по този удобен начин. 

Електронен индикатор на удара

Индикаторите за кълване са приспособления за риболовците, които се монтират на стойка или стойка за шаран. Когато рибата започне да кълве, устройството издава звук. Други полезни допълнения включват светодиоди за нощен риболов и памет за удари, която ви позволява да разберете кога сте уловили риба след известно време. 

Подробна информация Описание