Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Покривни палатки

Покривни палатки - изберете издръжлив и надежден модел от гамата Sportano 

Пътувате с кола и се нуждаете от подходящо място за почивка и спане? Палатка на покрива е идеална, тъй като заема много малко място на покрива на автомобила и е много практична за пътуване. Той ви позволява да лагерувате навсякъде и се настройва лесно и бързо. Ако търсите изпитан модел, в магазина за спортни стоки Sportano ще намерите висококачествени покривни палатки от доказани производители.  

Палатка с покрив - покупка, която се изплаща 

Покривните палатки за автомобили са проектирани по същия начин като обикновените туристически палатки, но някои модели се сглобяват много по-бързо. Повечето от тях са самоотварящи се продукти, при които, когато конструкцията се разкопчае, тя се разширява, за да оформи формата на палатката.  

Използването на покривна палатка означава, че можете да лагерувате почти навсякъде, а престоят в този тип палатка осигурява високо ниво на комфорт. Поставена на покрива, тя ви осигурява сигурност и можете да поставите всички необходими предмети или оборудване в автомобила си. Изработен от издръжливи материали, той осигурява ефективна защита срещу влага и дъжд и не заема място, така че е много лесен за прибиране и съхранение, докато шофирате. На пазара се предлагат покривни палатки за няколко души, така че можете да ги използвате с цялото семейство.   

В твърда обвивка или с преддверие - видове покривни палатки 

Сред видовете продукти ще откриете палатката с твърд покрив. Той се характеризира с твърда и здрава конструкция, която същевременно е устойчива на механични повреди, често срещани при други модели. Популярна е и покривната палатка с преддверие, която има отделен вход към палатката и ви позволява да оставите основни вещи и да съхранявате багажа си. При палатките на покрива преддверието е разположено в долната част, а мястото за спане е на покрива на автомобила. Когато избирате подходящата палатка, обърнете внимание не само на вида на покрива (мека или твърда конструкция), но и на размера, който трябва да отговаря на превозното средство и на вашите собствени нужди. 

Покривни палатки и брой хора, които могат да спят в тях 

Палатката за покрив на автомобил трябва да се избира според размера и броя на хората, които могат да спят в нея. Популярни варианти са палатките за 2 и 3 души, които са много по-малки и са подходящи за един или двама души, ако искате малко повече пространство вътре. Палатката на покрива за 4 души и палатката на покрива за 5 души са варианти за повече хора. Те са сигурни, че ще поберат пътниците, както и необходимия багаж, като оставят място за комфортна почивка. 

Изборът на надеждна покривна палатка не трябва да е труден 

При избора на подходяща покривна палатка обърнете внимание преди всичко на закрепващите елементи. Палатката се закрепва към багажника на покрива или към релсите на покрива. Ако автомобилът ви не разполага със специални монтажни елементи, трябва да се снабдите с необходимите приспособления. Освен това покривната палатка трябва да е изработена от здрави материали. Техническите материали, които могат да включват полиестер, са най-подходящи. Хидроизолацията също е изключително важна, тъй като материалът няма да попива вода при неблагоприятни условия. Подходящата вентилация под формата на отвори или мрежести панели осигурява правилен въздушен поток и комфорт във вътрешността.  

Марки, предлагащи покривни палатки 

В Sportano предлагаме широка гама от продукти за туризъм и къмпинг, включително палатки за автомобили на покрива. С тях можете да останете навсякъде и да използвате палатката за спане и почивка. В нашия магазин за спортни стоки ще намерите палатка с покрив Thule в много варианти за 2, 3 или 4 души, както и с твърда или мека обвивка. Предлагаме и продукти с преддверие. Със сигурност ще намерите подходящия модел, който да отговаря на вашите нужди. 

Подробна информация Описание