Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Боксерки за колоездене

Велосипедни боксерки - изберете немодерен и удобен модел в магазин Sportano

Правилното облекло за колоездене не само осигурява комфорт на потребителя, но и гарантира, че колоездачът няма да пострада от ожулвания по време на каране. В допълнение към тениската, обувките или ръкавиците си струва да заложите на боксерки за колоездене, които могат да бъдат един от слоевете на колоездачното облекло или успешно да заменят шортите за колоездене. В офертата на спортния магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени боксерки за колоездене от производители като 100% или POC. Ние ще ви предложим модели за мъже, жени и деца със специална гел вложка, която осигурява комфорт при носене при всякакви условия.

Защо да купувате велосипедни боксерки?

Боксерките за колоездене са предназначени както за жени, така и за мъже и деца. Преди всичко те гарантират високо ниво на комфорт при носене благодарение на удобната си кройка, която обикновено е безшевна. Благодарение на това боксерките не предизвикват протриване или увреждане на кожата, а освен това са снабдени със специална вложка. Велосипедните боксерки с вложка от гел осигуряват защита и ви позволяват да се чувствате удобно във всяка ситуация и след дълго пътуване с велосипед. Освен това боксерките отлично отвеждат влагата, като поддържат кожата суха и ви карат да се чувствате много по-комфортно.

Ако прекарвате дълги часове на седлото, дамските боксерки за колоездене с гел подложка или мъжките боксерки за колоездене с гел подложка са идеалните предложения за вас. Те ще осигурят комфорт и ще предпазят от протриване, което често се случва по време на няколкочасово пътуване. Те са отлична дреха и за най-малките, тъй като в офертата на магазин Sportano ще намерите и детски модели.

Велосипедни боксерки - избор на правилния модел

Велосипедните боксерки трябва да са изработени от еластични материали, които прилягат добре към тялото и се приспособяват към формата. Струва си дрехата да има зони за терморегулация в областите, в които тялото генерира най-много топлина. От друга страна, мрежестите панели отговарят за правилното проветряване и въздушния поток. Безшевната конструкция ще ви предпази от повреди, като същевременно ще ви осигури комфорт по време на часове каране.

Най-важният елемент в боксерките за колоездене е стелката, която е със специална конструкция и осигурява въздушен поток, като същевременно предотвратява протриването. Подходящо използваните материи ефективно отвеждат потта и имат антибактериални свойства. Самите стелки са гъвкави и позволяват свободно движение, като абсорбират сътресенията и вибрациите на място. Когато избирате, обърнете внимание и на крачолите, които трябва да имат шевове, за да не се изплъзват, докато яздите. Регулирайте дължината на крачолите според собствените си предпочитания, като късите осигуряват максимална свобода на движенията, а дългите гарантират по-голям топлинен комфорт.

Марки, предлагащи качествени боксерки за колоездене

В асортимента на магазин Sportano.bg ще намерите висококачествени боксерки за колоездене, изработени от професионални материи, които осигуряват гъвкавост и комфорт по време на каране. Ние ще ви предложим модели за жени, деца и мъже от известни производители като POC или 100%. Изработени са с гладък и прилепващ дизайн и с вложки за по-голям комфорт при каране на едноколесен велосипед. Ако не знаете точно кой модел да изберете, използвайте нашето обслужване на клиенти, за да ви помогнем да направите правилния избор.

Подробна информация Описание