• Безплатна доставка
  • Връщане на стоки в рамките на 30 дни
  • Доставка в рамките на 3 работни дни
Nav switch

Lift Foils

Продукти: 50

View as
Lift Foils

Произхождаща от Северна Америка, компанията Lift Foils е безспорен лидер в производството на специализирано оборудване за водни спортове. Марката е основана през 2011 г. и само две години по-късно един от основателите ѝ, Ник Лийсън, разработва електрически фолиа, използвайки иновативни технологии, които оказват пряко влияние върху ефективността на тренировката и позволяват тя да се изпълнява при различни метеорологични условия. Това изобретение революционизира подхода към проектирането на оборудване за водни дейности и увеличи популярността на спорта в обществото. 

През цялата си история марката продължава да се развива, разширявайки гамата си с нови продукти и разработвайки авангардно оборудване, което се използва от някои от най-известните спортисти в света, като Лейрд Хамилтън и Кай Лени. Днес богатата гама на производителя включва както класически, така и електрически модели на дъски в четири различни размера, така че всеки потребител да може да избере подходящия за него. 

Марката отдава голямо значение на професионалния производствен процес и обогатява продуктите си с иновативни технологични решения, които подобряват качеството на всеки артикул. Оборудването на Lift Foils отговаря на най-високите стандарти за изработка, тъй като свойствата му са били внимателно проверени в практиката, преди да бъде пуснато в продажба. Lift Foils разпространява своите продукти на много чуждестранни пазари и поради това е призната в спортната индустрия по целия свят. Марката също така заявява, че през следващите години ще продължи да развива продуктовата си гама и да разработва най-модерно оборудване, което ще отговаря на изискванията дори на най-напредналите спортисти. 

Подробна информация Описание