Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Туристически шезлонги

Туристически шезлонги - удобна почивка по време на пътуването

По време на туристически пътувания е важно не само да спите удобно, но и да имате удобно място за почивка през деня. Едно от най-добрите решения са туристическите шезлонги, които ви позволяват да почивате удобно навсякъде и по всяко време. В магазина Sportano.bg ще намерите туристически шезлонги от производители като KADVA или Outwell.

Туристически шезлонги - най-популярните видове

Туристическите шезлонги са удобно и практично решение, което ви позволява да релаксирате навсякъде и по всяко време. В зависимост от нуждите и предпочитанията на ползвателя се предлагат различни видове туристически шезлонги.

 • Плажните шезлонги са нископрофилни и удобни седалки, които са идеални за използване на плажа. Обикновено се характеризират с проста конструкция, сгъваеми подлакътници и възможност за регулиране на облегалката. Когато избирате плажен стол, струва си да обърнете внимание на материала, от който е направен, за да осигурите издръжлив и устойчив на атмосферни влияния продукт.
 • Градинските шезлонги са решение за хора, които искат да релаксират в градината или на терасата. Те са по-високи от плажните шезлонги и обикновено имат допълнителни функции, като регулируема облегалка или подлакътници. Градинските шезлонги често са по-удобни и комфортни от плажните, но също така обикновено са по-тежки и по-малко преносими.
 • Къмпинг шезлонгите са леки, издръжливи и лесни за транспортиране шезлонги, които са идеални за използване в къмпинга, в градината или на плажа. Обикновено се характеризират с проста конструкция, сгъваеми подлакътници и възможност за регулиране на облегалката. Когато избирате шезлонг за къмпинг, си струва да обърнете внимание на здравината на конструкцията, защото тя ще бъде изложена на много натоварвания по време на транспортиране.

Материали и технологии

Материалите и технологиите са ключовите фактори, които трябва да имате предвид при избора на шезлонг. Правилно подбраните материали и технологии ще повлияят на комфорта на използване, издръжливостта и здравината на шезлонга, както и на неговата функционалност и лекота на транспортиране.

Материали

Материалът, от който е изработен шезлонгът, трябва да бъде преди всичко издръжлив и устойчив на атмосферни влияния. В зависимост от вида на шезлонга могат да се използват различни материали. Сред най-популярните от тях са:

 • Алуминий - използва се за производството на леки и издръжливи рамки, които гарантират стабилността и издръжливостта на шезлонга.
 • Стомана - използва се за производството на по-евтини шезлонги, които обаче са по-тежки и по-малко преносими.
 • Пластмаси - използват се за производство на шезлонги с прости форми, леки и лесни за транспортиране.
 • Синтетични тъкани - използват се за производството на седалки за шезлонги, които са меки и удобни за използване. Най-често използваните синтетични тъкани са полиестер и найлон.

Технологии

Туристическите шезлонги също използват различни технологии, които влияят върху комфорта на използване, издръжливостта и функционалността на продукта. Най-популярните технологии, използвани при производството на туристически шезлонги, включват:

 • Регулиране на облегалката - позволява регулиране на ъгъла на облегалката според индивидуалните нужди на потребителя, което повишава комфорта при почивка.
 • Сгъваеми подлакътници - позволяват лесно и удобно ставане и сядане, а също така намаляват размера на шезлонга при транспортиране и съхранение.
 • Профилирани седалки - осигуряват оптимална опора за гръбначния стълб и комфорт при използване на шезлонга.
 • Защита от влага и ниски температури - използвани са специални покрития и материали, които предотвратяват навлизането на влага и студ в седалката на шезлонга.
 • Системи за закрепване - използват се за стабилизиране на шезлонга на неравен терен или при ветровито време, което повишава безопасността при използване.
Подробна информация Описание