Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Туристически бутилки

Бидони и туристически бутилки - издръжливи и непропускащи модели, които можете да намерите в магазин Sportano 

Трекинг, кратък поход или катерене - независимо от това каква дейност извършвате, важно е да се погрижите тялото ви да е добре хидратирано. Това не само ще ви помогне да се почувствате по-добре, но и ще укрепи организма ви, тъй като трябва да пиете много течности през целия ден. Ако отивате в планината или на поход, добре е да вземете със себе си бидон или бутилка за поход. Винаги ще имате под ръка любимата си напитка, което е изключително важно при по-дълги дейности. В Sportano ще намерите висококачествени бутилки и бутилки за туризъм от доказани марки като Salewa, CamelBak, Kambukka или Spokey

Видове бутилки и бутилки за пътуване 

Сред видовете бутилки и бидони можете да различите бутилка за туризъм с пулверизатор и бутилка за туризъм с филтър. Това е чудесна алтернатива, когато сте на пътеката, за да имате винаги под ръка съд с вода или топла напитка. Освен това можете да срещнете калаена туристическа бутилка, пластмасова (тритан - много по-издръжлива от пластмасата) или сгъваеми модели. Производственият материал влияе върху здравината, теглото и плътността на продукта. 

Термобутилките, от друга страна, са бързо решение за утоляване на жаждата - просто отвийте капака и наклонете бутилката. Изработени от неръждаема стомана без съдържание на Бисфенол, бутилките поддържат топлина до 8 часа и студ до 21 часа. Някои модели имат специални дръжки, за да могат да се закачат на туристическа раница. Когато избирате термална бутилка, помислете за покупка на такава със системата Snapseal, която осигурява максимално запечатване и предотвратява изтичането на напитката.   

Бутилки и бутилки за пътуване - с или без филтър? 

Туристическата бутилка с филтър и туристическата бутилка с филтър са все по-популярни решения, които се ползват с популярност по време на дейности на открито. Те са чудесни за различни пътувания и не изискват да се запасявате с вода, тъй като можете да напълните бутилката с вода по всяко време. За филтриране на чешмяна вода се използва бидон или туристическа бутилка с филтър, снабдена със специален въглероден филтър. Той е отговорен за премахването на примесите от водата, омекотяването ѝ и намаляването на съдържанието на хлор. Освен това филтърната бутилка спестява пари, тъй като филтърът издържа дълго време и подобрява вкуса и параметрите на водата. Единственото нещо, което трябва да запомните, е да сменяте редовно филтъра с нов.  

От какъв материал могат да бъдат изработени бидоните и бутилките за пътуване? 

Най-често се избират бутилки и бидони, изработени от пластмаса и метал. Пластмасовите продукти са много по-леки, но могат да абсорбират миризми от някои напитки. Популярни са бутилките, изработени от тритан, който е устойчив на счупване, не съдържа вредни частици BPA и е много лек. От друга страна, металните бутилки са много издръжливи и устойчиви на повреди. Най-често те са изработени от стомана или алуминий, но най-важното е да имат етикет, че не съдържат PVC или BPA. При термобутилките обърнете внимание дали продуктът има двойни стени, което осигурява по-добра термоизолация на течността. 

В Sportano предлагаме висококачествени бутилки за туризъм и бутилки, които можете да вземете със себе си на всеки поход или преходи. При нас ще разполагате с продукти с различна вместимост - от 400 мл до 1 л, така че винаги ще имате необходимото количество течности. 

Подробна информация Описание