Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Водолазни маски

Маски за гмуркане: започнете подводната лудост със Sportano.bg

Гмуркането е чудесна възможност да опознаете подводния свят и да прекарате свободното си време. За да го направите ефективно, е добре да изберете подходящите аксесоари, които се предлагат в широка гама от магазини Sportano.bg. Продуктите на известни марки, които предлагаме, са изработени от най-висококачествени материали.  

Защита на очите от вода, отлична видимост, възможност за регулиране на лещите според нуждите ви - това са само някои от предимствата на водолазните маски, които се предлагат в офертата на Sportano.bg.  

Най-добрите маски за гмуркане за възрастни

Добрата маска за гмуркане е в основата на успешната игра. Тя трябва да бъде адаптирана към индивидуалните нужди и параметри, но също така и към нивото на опит на потребителя. Можете да избирате между маска с разделяне и единична леща. Първите ви позволяват да постигнете по-широк зрителен ъгъл, а освен това осигуряват комфорт и на хора с нарушено зрение. В разделените очила е възможно да се поставят коригиращи лещи, които осигуряват перфектна видимост. В офертата на Sportano.bg ще намерите и двата варианта на маски.   

Пълнолицеви маски за гмуркане

Пълнолицевите маски за гмуркане са идеалният избор за професионални водолази, които могат да прекарат дълго време под вода. Тези видове модели могат да бъдат свързани с кислородна бутилка.   

Маски за гмуркане с цел развлечение

Ако се гмуркате с удоволствие, маската за гмуркане с едно стъкло е идеалният избор. Той ще осигури комфорт по време на подводни изследвания, а освен това дава широко зрително поле. Заслужава си да заложите на неизпаряващи се маски, които ще ви позволят да се гмуркате комфортно.   

Маски за спортно гмуркане 

Водолазното гмуркане изисква постоянен достъп до въздух и защита на лицето. Това означава, че е най-добре да изберете пълнолицева маска с възможност за свързване към кислородна бутилка. За да си осигурите широко зрително поле, е добре да изберете панорамна маска. Преди всичко маската трябва да е херметична и да намалява до минимум риска от замъгляване. Един от състезателните спортове, в които се използват модели с цяло лице, е фрийдайвингът - гмуркане със задържане на дъха, и плиткото гмуркане - скок от височина на възможно най-малката дълбочина.   

Каква маска за гмуркане да изберем за дете?

Маските за гмуркане за деца се различават малко от тези за възрастни. Разликата се крие най-вече в избора на размер, тъй като детските модели са много по-малки. Маската за дете трябва да приляга идеално към лицето, за да не се излива вода в нея.  Офертата на Sportano.bg ви дава възможност да изберете най-доброто водолазно оборудване с параметри, съобразени с очакванията и изискванията на всеки клиент.   

Подробна информация Описание