Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Cornilleau

Cornilleau

Cornilleau е френска марка, която произвежда специализирани маси за тенис от 1969 г. насам. Масовото производство започва с голяма поръчка за 300 маси за BHV Paris. Въпреки че превръщането на малка компания в професионална фабрика, която произвежда такива количества, изглеждаше невъзможно, предизвикателството беше посрещнато и успешно реализирано. Оттогава насам марката придобива все по-голяма популярност и се превръща в един от водещите производители на оборудване за тенис на маса.  

През 1976 г. Корнильо влиза в партньорство с известен спортист, многократния френски и европейски шампион по тенис на маса Жак Секретин. Това сътрудничество носи на компанията голяма слава, тъй като спортистът участва в производствените процеси и предава практическите си познания на фабриката. Резултатът е изключително функционални аксесоари. От 1988 г. марката Cornilleau участва и в популяризирането на пинг-понга и започва да разпространява този спорт в голям мащаб, като произвежда ламинирани маси за тенис на открито. 

През 1995 г. компанията пуска на пазара първите сгъваеми маси, които революционизират дотогавашния подход към масовото им производство. Само пет години по-късно марката започва да включва в асортимента си и други аксесоари, като ракети за тенис на маса и топчета за пинг-понг. 

Днес марката е безспорен лидер в производството на основни и практични аксесоари за тенис на маса. Продуктите на Cornilleau могат да се използват от професионални тенисисти, начинаещи и такива, за които тенисът на маса е активна форма на забавление.  

Подробна информация Описание