Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Climbing Technology

Climbing Technology

Climbing Technology е италианска компания, която от самото си създаване е специализирана в производството на специализирано оборудване за катерене. Екипът на марката е наясно с важността на въпросите на безопасността по време на екстремно катерене, поради което от години проектира всички свои аксесоари с внимание към всеки детайл, дори към най-малкия.  

Нещо повече, преди продуктите на Climbing Technology да бъдат пуснати в продажба, те преминават през редица задължителни тестове, които проверяват тяхното качество и издръжливост. Всички продукти притежават европейски и световни сертификати, които им позволяват да бъдат продавани.  

Марката непрекъснато разработва и използва иновативни технологични решения и модерни материи в своите продукти, които се представят отлично дори при екстремни метеорологични условия. Въпросите на околната среда също са изключително важни за компанията, поради което тя провежда производството си в съответствие с глобалните етични директиви. 

Днес Climbing Technology е един от най-големите производители на екипировка за катерене, като чеки, куки, каски, скоби, колани, щипки и други специализирани и необходими аксесоари за катерене. 

Подробна информация Описание