Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Велокомпютри

Велочасовници: измервайте и записвайте постиженията си

Колоезденето със Sportano.bg означава повече мотивация и планирани тренировки с висока ефективност. Категорията на велосипедните броячи предлага широк избор от полезна електроника, благодарение на която вашите усилия ще бъдат записани и ще започнете да контролирате напредъка си. Нашата оферта включва скоростомери, оборудвани с редица усъвършенствани функции, предназначени за любители на колоезденето и професионални спортисти, които преодоляват собствените си граници както по време на състезания, така и в свободното си време. 

Брояч на велосипеди: какви параметри показва?

В магазин Sportano ще откриете широка гама от велосипедни броячи, които се отличават с широк спектър на работа и безпроблемно управление. В офертата ще намерите безжични устройства и интегрирани със сензора чрез кабел. Добрият велосипеден брояч комуникира със смартфон чрез ANT+, Bluetooth и Wi-Fi, устойчив е на вода и замърсяване, има дълготрайна батерия и показва подробни данни. На неговия дисплей можете да проверите изминатото разстояние, общия брой изминати километри, текущата, максималната и средната скорост, времето за колоездене, честотата на въртене на педалите и текущото време. Можете да използвате и функции на таймера, като аларма или хронометър

Усъвършенстваните броячи на велосипеди, налични в Sportano.bg, включват също така височина на терена, динамика на МТБ и нормално каране, което ви дава задълбочена оценка на представянето ви при всякакви теренни условия. Освен това аксесоарите могат да предоставят данни за трудността и плавността на пътуването, хидратацията и необичайните маршрути в близост. GPS броячът на велосипеди е основна част от оборудването на велосипедиста. Ако искате да сте в крак с популярните маршрути и да имате контрол над всеки завой, заложете на моделите от нашата оферта. 

Кой брояч за велосипеди: безжичен или кабелен?

Безжичен или кабелен брояч за велосипеди? Със Sportano вие избирате аксесоарите, които най-добре отговарят на вашите предпочитания. Предпочитате ли бързото и агресивно каране? В резултат на такова обучение кабелът може да се скъса по време на бързи спускания или каране по труден терен. Кабелният брояч на велосипеди е идеално решение за начинаещи и любители на колоезденето на две колела, благодарение на което ще получите необходимите параметри на вашето пътуване. Повече данни означават по-голям контрол върху тренировъчния процес, поради което моделите на производители като Garmin, Wahoo и Lezyne са идеални за професионална употреба

Най-добрите броячи на велосипеди в Sportano.bg

Sportano.bg гарантира широка гама от аксесоари за велосипедисти на всяко ниво. Безжичните и кабелните велосипедни броячи на известни производители на потребителска електроника като Garmin, Kellys и Lezyne са най-висококачественото оборудване, изработено с внимание към всеки детайл. Модерни безжични технологии, усъвършенствани измервания и ясни дисплеи са само част от характеристиките на най-добрите броячи за велосипеди, благодарение на които тренировките ви ще станат по-ефективни, а всеки маршрут ще се превърне във вдъхновение за поставяне на нови цели. 

Подробна информация Описание