Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Детски колички за бягане

Детски колички за бягане - изберете правилния модел в онлайн магазина на Sportano 

Водите ли активен начин на живот и търсите подходящата количка за бягане? Дейност като бягане може да се практикува успешно заедно с вашето дете, което е възможно благодарение на специалната количка. Просто изберете подходящия модел, който отговаря на вашите нужди, и се насладете на заниманието заедно с детето си. В категорията детски колички за джогинг в спортния магазин Sportano.bg ще откриете висококачествени модели на доказани производители. Детската количка трябва да има основни функции, които да се грижат за комфорта и безопасността на вашето малко дете, като същевременно улесняват и вашата дейност. 

Бебешка количка за джогинг - идея за активно време с детето ви 

Струва си да помислите още в началото кога точно детето може да участва в тренировки по бягане с детска количка. Предполага се, че това трябва да стане, когато те вече са усвоили седенето и ходенето. Преди да изберете подходящия модел, разгледайте предимствата на използването на детска количка за бягане и колоездене. На първо място, можете да съчетаете времето, прекарано с детето, с активност. Освен това прекарвате времето си на открито, а детето в количката може да изследва околното пространство. Това е отлична форма на занимание за родител и малко дете, особено ако сте активни и искате да спортувате заедно с детето си. На пазара се предлагат различни видове детски колички за джогинг, така че адаптирайте модела към нуждите си, за да можете да се движите удобно с детето си по всякаква повърхност и разнообразен терен. Най-популярните модели са детската количка за джогинг, триколката за джогинг и количката за джогинг и велосипед. 

Изборът на правилната количка за джогинг не трябва да е труден 

Когато избирате детска количка за бягане, уверете се, че моделът има големи и въртящи се колела. Количката позволява да се използва на различен терен, така че при планински, пясъчни или гористи местности е добре да се използват по-големи помпени колела. За шофиране в града можете да изберете модел с колела от вътрешна тръба с по-голям диаметър от този на класическата детска количка.  

Освен това окачването и амортизацията на седалката също са важни, за да се гарантира, че детето няма да усеща сътресения по време на пътуването. Детската количка за движение с дете трябва да има две спирачки (традиционна, паркинг и ръчна). Освен това е добре да изберете модел с допълнителни функции като мембрана против дъжд, регулируем сенник и да е изработен от водоустойчиви материали със слънцезащитен фактор. Така детето ви ще бъде в пълна безопасност при дъжд и силно слънце. Регулируемата седалка позволява плътно прилягане на малкото дете, като същевременно осигурява комфорт по време на движение и сън. 

Детски колички за бягане - марки, на които да заложите 

В асортимента на спортен магазин Sportano ще откриете бебешки колички за джогинг от надеждни производители. Ако търсите функционален модел, разгледайте детската количка за джогинг на Thule, в която можете да се оборудвате с единична или двойна количка. Когато се нуждаете от модел за велосипеда си, ремаркето за велосипед от Thule е чудесно решение. В нашия магазин ще намерите качествено оборудване, което ще направи всяко занимание с детето ви безопасно и удобно. Когато избирате, обърнете внимание на използваните решения, материала на конструкцията и омекотяването. Освен това производителите често посочват максималното тегло на потребителя, което количката може да издържи, което ни позволява да подберем модела за вашето дете. Ако не сте сигурни кое оборудване да изберете, можете да се възползвате от услугите ни за обслужване на клиенти, за да ви помогнем да изберете подходящата количка за джогинг. 

Подробна информация Описание