Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Зимни спортове

Зимни спортове на най-високо ниво със Sportano.bg 

Категорията "Зимни спортове" в Sportano.bg е ново измерение на удоволствието от снежния отдих и професионалните борби. Най-голямата селекция от екипировка за професионалисти и любители на ски, сноуборд и ски бягане с качество, за което се грижат световните марки и най-големите пазарни лидери. В нашата оферта ще намерите необходимото оборудване, аксесоари и функционални дрехи и обувки, които са полезни на пистата, на ледената пързалка и най-вече в най-взискателните условия. Зимните спортове в Sportano означават широка гама от продукти, създадени със страст и най-голяма прецизност за максимална свобода на движенията и безопасност по време на активност. Правилният избор на екипировка е в основата на това да се впуснете в приключението на различните зимни спортове. Всеки от тях, независимо от нивото на уменията, изисква професионален подход, като се вземат предвид ергономията и нуждите на потребителя, и именно с това се характеризират продуктите на Sportano.bg

Ако търсите оборудване, което да ви изведе до върховете на собствените ви постижения, категорията Зимни спортове е вашият шанс да получите най-доброто. С широка гама от ски за свободен стил, скитуризъм, спускане или бягане ще можете да съобразите оборудването си с вида дейност и любимия си стил. 

Качествената екипировка е важна, както и удобното облекло, което не ограничава движенията и ви предпазва от студа. Независимо дали сте професионалист, или тепърва започвате да се занимавате със зимни спортове, изберете технично ски облекло. В Sportano.bg ще откриете цялостно облекло за ски и сноуборд с отлични изолационни свойства, водоустойчивост и силно дишащи материи. Висококачествените материали с олекотена, многослойна конструкция, подкрепени от иновативни технологии, ще ви осигурят комфорт и модерен външен вид по време на спускане със ски и отдих на бял прах. 

Спортно каране на ски, ски-бягане и ски-бягане от Sportano 

Карането на ски е идеалното зимно занимание за всички, които търсят свобода и голяма доза вълнение в спорта. Независимо дали сте запалени по развлекателното или състезателното каране на ски, Sportano.bg предлага широка гама от видове ски, предназначени за различните разновидности на тази дисциплина. Оборудването за начинаещи, средно напреднали и опитни професионалисти е с най-високо качество, което се потвърждава от международните сертификати и инженерния опит. Nordica, Volkl, Rossignol, Salomon и много други марки следят за ефективността на производствения процес на моделите, предлагани в нашия магазин. 

Когато се отправяте към пистите или пътеките за ски бягане, изберете функционално ски облекло, състоящо се от няколко слоя, и се погрижете за необходимите аксесоари. В Sportano.bg ще откриете ски обувки, връзки, очила и каски, за да сте в безопасност и главата ви да е хладна по време на любимите ви зимни занимания. 

Каране на ски 

Ските са най-важната част от екипировката, от която зависи степента на удовлетворение от карането на ски, така че изборът им не трябва да е случаен. Професионалното оборудване осигурява стабилност и високо сцепление с терена, което ви позволява да контролирате изцяло пистата. Със Sportano.bg ще намерите най-добрите ски за вашия вид дейност, вашето ниво на умения и вашата фигура и ще изминете хиляди километри снежни писти. 

Ски за спускане, скитуризъм и фрийстайл - независимо дали искате максимално ускорение в завоите, или да се наслаждавате на лесно и безпроблемно каране, моделите от нашата гама отговарят на вашите очаквания. Различни дървесни ядра, обградени от висококачествени ламинати, модул Revoschock за абсорбиране на ударите, технология C/FX - това са само някои от конструктивните характеристики, които гарантират плавно каране и ви дават увереност на пистата. Марки като Fischer, Salomon, Head или Elan се отличават с внимание към най-малките детайли, за да можете да се наслаждавате на първокласно каране на ски при всякакви условия. 

Ски обувки 

Обувките са незаменима част от ски оборудването. Сред продуктите на уебсайта на магазин Sportano ще откриете надеждни модели с анатомична конструкция и адаптиран профил. Производителите на ски обувки Head, Rossignol, K2 и Lange се фокусират върху високата производителност при ниски усилия. Заоблената подметка Grip Walk, подобно на Vibram®, осигурява отлично сцепление върху хлъзгави повърхности. Комфортно поставяне, регулируема гъвкавост, оптимална реакция и динамика са резултатите от работата на експертите по ски оборудване. 

Ски стикове 

Ски палките са чудесна помощ при първите стъпки със ски, както и при усъвършенстването на това умение. Подходящи са и за състезания и фрийрайд, като осигуряват стабилна опора и баланс при бързо каране по заледени повърхности или пластове пухкав сняг. Разчитайте на оборудване с удобна дръжка с топлоизолиращи свойства и острие, изработено от издръжливи материали като стомана. В Sportano.bg ще намерите ски палки от известни производители като Atomic, Head, Dynafit и Dynastar

Ски облекло 

Правилно подбраната ски екипировка се състои от слой термоактивно бельо, дрехи с уникални тъкани, които отвеждат влагата, и връхна дреха. Изработено от технически материали, якето гарантирано ще ви държи топло и непромокаемо благодарение на технологията GORE-TEX® и изолацията PrimaLoft®, които се срещат в продукти на марки като Peak Performance, Maloja и QuickSilver. Голям брой скрити джобове ще ви позволят да съхранявате ценности и пропуски. Изберете ски панталони от моделите, подплатени с водоустойчива мембрана и висококачествен изолационен слой за максимален комфорт в студените и ветровити дни. 

Най-добрите дъски и дрехи за сноуборд - изберете професионални продукти от най-добрите марки 

Дрехите за сноуборд са създадени за пълна свобода на движенията и за да ви държат топло, когато сте активни на пистите, така че когато избирате яке или потник за сноуборд, търсете плътно прилепване. Не трябва да му липсва защитен слой срещу студа и водоустойчива мембрана. Sportano улеснява избора ви, като предлага продукти с модерни технологии и устойчиви на атмосферни влияния софтшел материали от водещи марки. Сноубордът определя стила и вида на пързаляне. Широката гама от оборудване за сноуборд ще ви даде възможност да избирате профили и да избирате от продукти Camber, Rocker, Fllat и Hybrid

Кънки и оборудване за свободното време - заложете на релаксация и през зимните дни 

Хокей, фигурно пързаляне или класическо пързаляне - със Sportano ще намерите подходящото оборудване за професионално пързаляне и зимен отдих. Bauer, Rollerblade, Tempish са уважавани марки в областта на ледените спортове и техните кънки се отличават с максимално прилягане към формата на стъпалото благодарение на фокуса върху анатомията. Те са устойчиви на ниски температури, а лекият материал с топлоизолационни свойства ви държи топло и ви позволява да ги обличате и събувате удобно. В офертата на Sportano.bg ще откриете също шейни, снегоходки и друга екипировка, посветена на зимните лудории за възрастни и деца

Подробна информация Описание