Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 100,00 лв., които са платени предварително.

Доставката на поръчки с наложен платеж е платена (19,99 лв.)

Повече за цената на доставка
Възможност за връщане в рамките на 30 дни от датата на получаване на поръчката. Инструкции за връщане на стока

Повечето продукти се доставят в рамките на 3 работни дни след изпращане на поръчката от нашия склад в Полша.

Срокът за доставка може да варира в зависимост от наличността на продукта и начина на доставка.

Повече за сроковете на доставка
Nav switch

Въведете фразата за търсене, за да видите подсказките.

Велосипеди и аксесоари

Велосипеди и аксесоари за велосипеди в магазин Sportano.bg 

Категорията Велосипеди в Sportano.bg предлага висококачествено оборудване и аксесоари от уважавани и опитни производители. Всеки продукт от магазина е внимателно подбран от специалисти по колоездене. Когато купувате велосипеди и аксесоари от Sportano, можете да сте сигурни, че купувате продукти, изработени по най-съвременните стандарти с помощта на здрави и издръжливи материали. Дрехите, аксесоарите или обувките, които предлагаме в нашия магазин, ще се справят добре при всякакви условия - от лежерни летни екскурзии, през горски преходи до изпълнени с адреналин планински спускания при екстремни обстоятелства. В Sportano ще откриете няколкостотин от най-добрите велосипеди на пазара, като ще намерите нещо както за любители, така и за професионалисти

Ако карате велосипед професионално, като хоби или дори ако тепърва планирате да започнете, в Sportano.bg ще намерите цялото оборудване, от което се нуждаете за безопасно и удобно каране. Ето защо, независимо от условията, с които се сблъсквате при практикуването на този спорт на открито, ще бъдете отлично подготвени. Не бива да забравяте, че за да карате велосипед, се нуждаете не само от велосипед, но и от подходящо облекло и защита. Sportano ще ви осигури всички дрехи, каски и протектори, за да може спортът да ви донесе адреналин, радост и сигурност

Професионални планински велосипеди, велосипеди за трекинг, велосипеди за триатлон - преглед на гамата 

Sportano е най-добрият магазин за велосипеди, на който можете да попаднете. Предлагаме велосипеди, предназначени за любителите на всяка област на колоезденето. Тук ще откриете, наред с другото: планински велосипеди, велосипеди за каране на кал, велосипеди за трекинг, велосипеди за триатлон, градски велосипеди, фитнес велосипеди или велосипеди за колоездене. Събрали сме оборудване само от най-опитните и положително оценени марки като Orbea, Kellys или Hudora

Един от най-често избираните модели велосипеди е планинският велосипед. Сред превозните средства от тази категория ще откриете модерно и здраво оборудване с хидравлични спирачки, кабели, разположени вътре в рамата, и удобни седалки. Освен това в Sportano можете да закупите най-новите електрически велосипеди - планински, шосейни и градски. Тези модели гарантират ефикасно сцепление и абсорбиране на ударите и ви помагат да преодолеете и най-трудните маршрути. Разнообразието от електрически модели с дълготрайни батерии ви позволява не само да се отправяте на екстремни експедиции по пресечен терен, но и да се придвижвате ефективно и удобно в големия град. 

Категорията "Мотоциклети" в Sportano ще задоволи и феновете на мотоциклетизма на писта Moto-Cross. BMX велосипедите, предлагани в нашата гама, са модели, сред които ще откриете оборудване, идеално както за рампи, така и за каране в града. Малките колела, съчетани с прости и здрави рамки, ви позволяват да изпълнявате впечатляващи трикове, без да рискувате да повредите оборудването си. Трекинг велосипедите, от друга страна, са идеалният избор за тези, които ценят комфорта и дългите разстояния. Тези автомобили са оборудвани с калници и задни багажници, за да можете винаги да носите със себе си най-важните си вещи. 

Велосипеди за свободното време и детски велосипеди 

Категорията "Велосипеди" в магазин Sportano е мястото, където всеки може да намери нещо за себе си. Предлагаме продукти за любители и професионалисти, както и за възрастни и деца. В нашата оферта ще намерите велосипеди за най-малките и малко по-големи деца. За тези, които тепърва започват приключението си с активност, малките високопроходими автомобили на PUKY са идеални, проектирани с мисъл за безопасността. Те могат да се използват от деца на двегодишна възраст. Тези велосипеди имат издръжливи гуми от пяна, сачмени лагери, удобни седалки и дори малки кошници. Велосипеди за крос-кънтри със също толкова високо качество се предлагат и от Kellys, наред с други. Освен това производителите предлагат малко по-големи превозни средства за деца, които вече могат сами да въртят педалите. Поради бързия растеж на най-малките, тези велосипеди могат да се регулират по отношение на височината на седалката и кормилото. Освен това те се отличават с високо ниво на абсорбиране на ударите, надеждни V-образни спирачки и могат да бъдат съчетани в цвят по желание на потребителя. 

Ако вече сте избрали велосипед за детето си, струва си да се уверите, че и вие имате качествено оборудване за семейните излети. В Sportano ще откриете истински велосипеди за свободното време, с които лесно можете да преодолявате по-дълги и по-кратки маршрути по разнообразни повърхности. Дамските и мъжките велосипеди са малко по-различни. Събраните в нашата оферта обаче не се различават по качество и можете да сте сигурни, че независимо от модела, който сте избрали, имате работа с ергономична рамка и седло, както и със здрави колела с добре пасващи размери, които винаги ще ви отведат до целта. 

Най-голямата селекция от дрехи и аксесоари за колоездене - заложете на най-високо качество със Sportano.bg 

Категорията "Велосипеди" в Sportano включва не само едноколесни превозни средства, но и цял набор от дрехи, обувки и аксесоари, необходими за удобно и безопасно каране. Тук ще намерите, наред с други неща: велосипедни каски, ръкавици, къси панталони, ризи, раници, обувки, очила или бельо. Когато практикувате спортове на открито, е особено важно да се погрижите за добрата си подготовка. Ако отивате на разходка с велосипед или участвате в състезание - необходимо е да се снабдите с бързосъхнещи дрехи, изработени от материали с дишаща тъкан. Когато карате велосипед, времето може да ви изненада, затова е добре да имате водоустойчиво яке и очила с поляризирани стъкла и UV защита. Благодарение на ръкавиците можете да хванете кормилото по-уверено и стабилно, а дизайнът им намалява усещането за вибрации. От друга страна, обувките за колоездене са основата за безопасно и удобно каране. В Sportano ще намерите само обувки с дебели, здрави подметки и изработени от материали, които позволяват циркулация на въздуха. Сред дрехите и аксесоарите сме събрали продукти на марки като Alpina, Bell, Ziener, Zefal, Topeak, Santini, Giro, GOG, Uvex и много, много други. Това са надеждни производители, чието оборудване впечатлява висококачествените потребители по целия свят. При нас те са на една ръка разстояние. 

Погрижете се за велосипеда си - най-добрите части и аксесоари за велосипеди 

Независимо дали имате собствена работилница за велосипеди, или просто искате основни инструменти, за да се грижите за оборудването си, в категорията Велосипеди на Sportano.bg ще намерите подходящите продукти за вас. Резервните гуми, седалките и други части, като осветление или педали, са само началото на това, което можете да намерите при нас. Със Sportano можете значително да подобрите велосипеда си и неговата функционалност. Можете да си купите специален брояч за велосипеди, който да отчита изминатото разстояние и скоростта ви. Разнообразието от ремаркета за велосипеди ще ви позволи да превозвате деца, домашни любимци или да пазарувате. Предлагаме ремаркета от марки като Burley и Thule. Удобните и лесни за поставяне детски седалки също са идеални за пътуване с най-малките. За по-дълги разстояния си струва да си купите водоустойчиви велосипедни каси от Ortlieb или Thule. 

Велосипедните ключалки, които в Sportano се предлагат във всички най-добри форми - като сгъваема ключалка, верига с ключалка, U-Lock или стоманена примка - са безценни за осигуряване на безопасността на вашето пътуване. Освен това при нас ще закупите най-издръжливите покривала за велосипеди, които ще ви бъдат полезни при транспортирането на вашето оборудване и при ежедневната му защита от повреди. Струва си да не забравяте и за помпата - в нашия магазин ще намерите както най-ергономичните ръчни помпи, така и по-големите подови помпи. Малки ръчни помпи могат да бъдат прикрепени към рамката на велосипеда, така че нищо да не ви изненада по време на движение. 

Подробна информация Описание